Classicin ykköskenttä kurissa – Albert Koskinen nousi ratkaisijaksi

OLS:n ja Classicin välinen puolivälieräsarja Kastellin reilun 700 katsojan edessä alkoi tasaisissa merkeissä. Ensimmäisellä erätauolle mentiin 0-0-lukemista, mutta ainakin keltasinisten lasien läpi katsottuna erä oli kotijoukkueen ja vain viimeistely jätti toivomisen varaa.

Classic hyödynsi toisen erän alussa ylivoimansa Albert Koskisen iskiessä ensimmäisen osuman illan kolmestaan. Koskinen naulasi myös erän toisen ja ainoan osuman Juha Kivilehdon hienosti poikittaissyötöstä.

Pelin edetessä OLS:n laatupaikat vähenivät ja Classic osoitti kliinisyyttään peittämällä ja kyykkimällä silloin, kun peli sitä vaati. Ja osuen tasaiseen tahtiin toisessa päässä maalinteossa. Loppulukemat lopulta vierailla 1-5 (0-0, 0-2, 1-3). 

Isoista asioista ei jäänyt maanantai-illassa kiinni, mutta pudotuspeleissä pienistä asioista syntyy tulos. OLS osoitti kuitenkin, että se pystyi parantamaan ensimmäistä ottelusta ja varsinkin heikon ottelusarjan avauspelin pelannut Olli Kinnusen johtama ykköskenttä onnistui tänään petraamaan reilusti, eikä Classicin ykköskenttä päässyt huseeraamaan tehoilla.

Classic johtaa otteluvoitoin 2-0 ja sarja jatkuu jo keskiviikkona Bläk Boksissa.

Oulussa pelataan seuraavan kerran lauantaina 26.3. klo 18.00. Lipunmyynti otteluun Tiketissä.