Classic saapuu kovavireisen OLS:n vieraaksi

OLS:n viikonloppu jatkuu tänään sunnuntaina mestari Classicia vastaan. Vaikka OLS:lla on alla kaksi makoisaa voittoa, ei päävalmentaja Harri Naumaselta irtoa turhaa henkseleiden paukuttelua. Hän tiedostaa, että Classicia vastaan kahden edellisen ottelun esityksellä tulee vaikeaa.

”Vaikka tulokset ovat olleet hyviä, niin onhan meillä vielä pelaamisessa paljon varaa parantaa. Varsinkin edellinen peli oli hieman heikompi hyökkäyspelin osalta. Vaikka puolustus ja maalivahtipeli ovat hyvällä tasolla, niin kyllä tänään korostuu erityisesti ratkaisut pallolla. Hyökkäyspeli täytyy saada paremmalle tasolle”, Naumanen paaluttaa.

Omiin OLS on tosiaan päästänyt vain 2 maalia kahteen otteluun. Se on vaatinut tietysti onnistumista maalivahtipelissä, mutta onko tuo puolustuspään tilkitseminen ollut painopistealueena?

”Se on ollut keväästä lähtien hieman enemmän painotettuna harjoittelussa. Ja toki sulavana jatkumona viime kaudesta. Sitä työstettiin viime kauden edetessä ja nyt luonnollisena jatkumona viety sitä paremmalle tasolle.”

OLS:n kokoonpano on elänyt hieman lauantaista. Merkittävimpänä muutoksena maalivahtivaihdos, kun hyviä otteita vuosien saatossa Classicia vastaan esittänyt Vinski Kivilompolo aloittaa keltasinisten maalilla. Oliko viikonlopun peluutussuunnitelma mietittynä jo hyvissä ajoin, vai onko ratkaisuja tehty hetkessä eläen?

”Ennalta on aina suunnitelma peluutuksien osalta viikonloppua ajatellen, mutta aina myös valmius reagoida. Tuleva vastustaja tai edellisen pelin tapahtumat saattavat vaikuttaa aina jotenkin ratkaisuihin”, Naumanen vastaa arvoituksellisesti.

OSTA ENNAKKOLIPPU

OLS – Classic su 26.9. klo 18. Kastellin Monitoimitalolla.

Lauantain ottelun jälkeiset haastattelut. Äänessä Janne Hoikkanen (TPS), Roni Tuononen (OLS) ja Santeri Raatarila (TPS).

Lauantain ottelun maalikooste