Back to Back-viikonloppu – TPS vierailee Kastellissa

OLS edustusjoukkueen pitkä tauko kotipeleistä alkaa olla taputeltu ja viikonloppuna saadaan nauttia Kastellissa taas F-liigasta, kun hallitseva Suomenmestari TPS vierailee Kastellissa. Ensimmäinen osa Back to Back-viikonlopusta pelataan lauantaina klo 18.00 ja toinen osa on edessä heti seuraavana päivänä Kastellissa klo 18.00.

OLS ja TPS ovat tällä kaudella kohdanneet yhden kerran, syyskuun viimeisenä päivänä TPS oli vahvempi kotikentällä 7-3 lukemin. Sarjataulukossa TPS on tämän viikon alkaessa sijalla 7. Turkulaiset ovat kerääneet 21 ottelusta yhteensä 35 pistettä. Keltasiniset löytyvät sarjataulukosta heti seuraavana sijäalta 8. Samaiset 21 ottelua on tuottanut OLS:lle 29 pistettä. Näiden pohjalta viikonloppuna on odotettavissa todellakin jo pientä ennakkoa playoff-keväästä, kun joukkueet pelaavat peräkkäisinä päivinä isoista pisteistä. Videolla viime kohtaamisen herkkupala, jonka tarjoilee tutut nimet: Savela – Hyvärinen – Kinnunen.

Kastellissa on tällä kaudella ollut todella hyvä tunnelma ja fanit ovat ottaneet tämän joukkueen ”omakseen”. Kotiyleisön tukea tarvitaan tulevanakin viikonloppuna! Seuran juniorit ja toimihenkilöt pääsevät otteluun tuttuun tapaan ilmaiseksi MyClub-sovelluksesta löytyvää seuran jäsenkorttia näyttämällä. Liput hankit ennakkoon Tiketin sivuilta allaolevasta linkistä!

https://www.tiketti.fi/ols-kotiottelut-2023-2024-kastellin-monitoimitalo-oulu-lippuja/93343

Nähdään Kastellissa!