Ärjyykö Karhu tyhjässä Kastellissa?

OLS:n miesten paluu kotikentälle Kastelliin tapahtuu tänään sunnuntaina 16.1. Vastaan tulee Karhut Porista. Tyhjille katsomoille pelattava ottelu on nähtävissä OLS:n omana lähetystuotantona Ruutu Urheilun kautta.

OLS lähtee katkaisemaan ottelussa kahden ottelun tappioputkea. Pisteiden arvo on kauden lopuissa ottelussa jokaisessa kohdillaan, sillä taistelua viimeisistä pudotuspelipaikoista käydään neljän joukkueen kesken todella tiiviinä. SPV, EräViikingit, OLS ja LASB ovat kaikki kolmen pisteen sisällä sijoilla 7-10.

”Ei tässä sarjassa liikaa otteluita pelata, joten kyllä jokaisessa ottelussa pisteet ovat tärkeitä”, OLS:n päävalmentaja Harri Naumanen muistuttaa.

F-Liigassa on tullut viimeisten viikkojen aikana runsaasti ottelusiirtoja. Myös OLS:n lauantain Steelers-peli siirtyi helmikuulle. Kuinka terveenä OLS on päässyt harjoittelemaan SPV-ottelun jälkeen?

”Kyllä tässä aika terveenä on saatu olla. Ei ole ollut mitään erityisempiä sairasteluita normiflunssien lisäksi. Joukkueena oltu terveenä ja yritetty löytää omaa vahvaa peliä, joka ollut nyt hukassa jonkun aikaa.”

OLS:n illan kokoonpanosta puuttuu mm. SPV:tä vastaan tehoillut Juho Sorri. Olli Wikstedt puolestaan tekee paluun.

”Kyllä siellä varmasti vähän yllätyksiä on rosteriin luvassa”, Naumanen vinkkaa.

OLS-Karhut 16.1. klo 18. Ottelu nähtävissä Ruutu Urheilun kautta.

Tulospalvelu