Anssi Välitalo kahden vuoden jatkosopimukseen – kausarihaasteen ensimmäinen satanen täynnä

Miesten edustusjoukkue on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Anssi Välitalon kanssa. Viime kaudella 17 ottelussa tehot 6+2 viimeistellyt taituri on pelaaja, jonka läpimurtoa Luistinseurassa on odotettu pitkään.

”Viime kausi lähti Anssilla liikkeelle vahvasti, mutta sen jälkeen kausi oli mm. loukkaantumisesta johtuen heikompi. Näemme kuitenkin Anssissa edelleen paljon käyttämätöntä potentiaalia, vaikka liigapelejä alkaa olla vyöllä pian 100”, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen sanoo.

”Anssi on kuitenkin isokokoinen ja taitava pelaaja, jolla on jo luonnostaan hyvät nopeusominaisuudet, joten kokonaispaketissa on paljon ominaisuuksia, joiden varassa läpimurron voi tehdä. Seuraavat kaksi kautta ovat selkeästi sellaiset, jolloin Anssilta odotetaan säännöllisesti hyppäystä eturivin pelaajaksi, eikä vain satunnaisia väläytyksiä.”

Välitalon jatkosopimus oli kausikorttihaasteen ensimmäinen merkkipaalu. Haasteeseen on saatu nyt mukaan 100 tilausta. Seuraava pelaajauutinen julkaistaan, kun seuraava satanen paukkuu. Silloin luvassa on maalivahtijulkaisu.

Haasteeseen mukaan pääset täältä.