Alun ja lopun rynnistykset laiha lohtu OLS:lle

OLS – Classic 7-11 (3-3, 1-4, 3-4)

Kun Salibandyseura Classic saapuu vierailulle miesten pääsarjassa, tietää se aina kotijoukkueelle kovaa haastetta. Kastellin sunnuntai-illassa OLS oli enemmän kuin valmis haasteeseen, sillä väkevästi aloittanut kotijoukkue karkasi Lauri Tiiran, Eetu Ijäksen ja Anssi Välitalon maaleilla peräti 3-0-johtoon ottelun ensimmäisen 15 minuutin aikana.

Classic osoitti, miksi se on viime vuosina kartuttanut voittamisen rutiinia. Erän loppuun reilussa 2 minuutissa kolme maalia ja OLS:n vahva ensimmäinen erä oli nollattu.

Toisen erän alussa Classic jatkoi tehokkaasti ja karkasi ensimmäisillä minuuteille 3-5-johtoon. Asla Veteläisen ylivoimaosumalla OLS tuli maalin päähän, kunnes Classic jälleen kartutti maalimääräänsä kahdella lisäosumalla. Viimeiseen erään lähdettiin vankassa tamperelaisjohdossa 4-7.

Kun kolmannessa erässä Juha Kivilehto iski lukemiksi 4-8, näytti peli lipeävän lopullisesti oululaisten käsistä. Toisin kuitenkin kävi. OLS:n onnistui latoa nopeaan tahtiin kolme maalia ja joukkue oli jälleen pelissä mukana. Viimeistelijöinä Petri Niemelä, Antti Vikstedt ja illan toisella Veteläinen.

7-8-lukemiin jäivät OLS:n ilonaiheet. Classic rokotti tylysti OLS:n hakiessa liian suurella riskillä riistoja. Loppulukemat 7-11 Classicille.