Aaro Astala johdatti Indiansin voittoon OLS:sta

Lauantain heikon vierasesityksen jälkeen OLS halusi pestä kasvonsa kotiyleisön edessä. Westend Indiansia vastaan nähtiinkin huomattavasti parempi esitys, mutta pistetili ei karttunut. Vieraat olivat tehot 2+5 iskeneen Aaro Astalan kera vahvoja ja veivät sarjapisteet lukemin 4-8 (2-2, 0-4, 2-2).

Kotijoukkue sai otteluun haluamansa startin, kun Mikko Saarnio sivalsi OLS:n johtoon kolmen ja puolen minuutin pelin jälkeen. Indians otti erän edetessä ottelun hallintaansa ja iski kaksi osumaa. Erätauolle päästiin kuitenkin tasalukemista, kun Tommi Wiander tasoitti lukemiksi 2-2 hienon kuvion päätteeksi erän viimeisellä minuutilla.

Toinen erä oli vierasjoukkue Indiansin. OLS oli koko ajan askeleen perässä ja vieraat pääsivät namuttelemaan johtolukemiksi 2-6.

Päätöserään OLS tuli väkevästi. Valte Karvonen ja Niko Holappa olivat kaventaneet lukemiksi 4-6, kun pelikello näytti aikaa 44.47. Tuota lähemmes ei Indians kotijoukkueta enää päästänyt. Niko Laitin 4-7-maali illan sankarin Astalan syötöstä katkaisi kirin ajassa 53.40. Valtteri Kainulainen viimeisteli loppulukemat 4-8 vajaa minuutti edellisestä. Jälleen syöttäjänä Astala.

Vaikka OLS haki kavennusta pitkään ilman maalivahtia, ei ottelussa lisäosumia nähty.

OLS:n kausi jatkuu tulevana viikonloppuna, kun joukkue matkaa EräViikinkien ja TPS:n vieraiksi.