Oulun Luistinseura ry ja Pohjola Rakennus Oy Suomi yhteistyöhön

Oulun Luistinseura ja Pohjola Rakennus ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyön piiriin kuuluu OLS:n juniorijoukkueet jalkapallon Kaupunkisarjassa ja salibandyn Leijonaliigassa. Kaupunkisarjassa ja Leijonaliigassa pelaa n. 1300 lasta OLS:n lipun alla.

”Haluamme osoittaa arvostuksemme OLS:n tekemälle pitkäjänteiselle juniorityölle. OLS on perustettu 1880 ja on näin perinteikäs urheiluseura ja lukeutuu junioriurheilijoiden lukumäärässä Suomen suurimpiin seuroihin. OLS:n toiminta urheilun saralla auttaa tuhansia lapsia löytämään liikunnan riemun ja opettaa lapsille yhdessä tekemisen ilon.”, toteaa Pohjola Rakennus Oy:n hankekehityspäällikkö Kai Kaarlejärvi.

OLS:n seurajohtaja Samuli Niskanen iloitsee uudesta yhteistyökumppanuudesta.

”Olemme kokeneet myös urheiluseuratoiminnassa runsaan vuoden ajan poikkeuksellisia olosuhteita. Toimintaa on varjostanut epätietoisuus tulevasta, mutta tällä hetkellä kaikki näyttää taas valoisammalta. Toiminnasta pois jääneitä lapsia ja nuoria on palannut seuratoimintaan ja uusiakin harrastajia hakeutuu ilahduttavasti seuraan. Uusi yhteistyökumppanuus Pohjola Rakennuksen kanssa on omalta osaltaan tukemassa OLS:n laajaa toimintaa juuri lasten ja nuorten parissa, mikä on selkeästi seuran keskeinen toimintaympäristö.