Alueelliset harrastejoukkueet


OLS kaupunkisarjatoiminta jatkuu OLS:ssa aina 11v. ikäluokkaan asti. Tämän jälkeen joukkueiden toimintamalli hieman muuttuu ja myös joukkueen nimi kaupunkisarjajoukkueen nimestä muuttuu alueelliseksi.

Alueellisten joukkueiden perustoiminta jatkuu edelleen samalla kaavalla, mutta kaupunkisarjan pelitapahtumat jäävät pois kalenterista. Korvaavaksi toiminnaksi pelitapahtumien osalta tulee piirisarja sekä muut joukkueen itsevalitsemat turnaukset kauden aikana.

Alueelliset joukkueet harjoittelevat keskimäärin 2-3 krt / viikko ja toiminta on ympärivuotista. Talvikaudella joukkueille pyritään tarjoamaan olosuhteita myös halleista ja tiivis yhteistyö ikäluokan kilpajoukkueen kanssa mahdollistaa motivoituneille pelaajille lisäharjoittelun mahdollisuuden kilpatoimintaympäristössä.

Joukkueet jatkavat edelleen samoilla alueilla missä ovat kaupunkisarjatoiminnan ajan toimineet. Näin saadaan pidettyä mukana lähiliikunta-ajatus myös kaupunkisarjatoiminnan jälkeen.

Joukkueiden pelaajatilanteesta ja ilmoittautumisesta joukkueisiin saa lisätietoa suoraan joukkueiden sivuilta.

 


Kaupunginosajoukkueet


OLS Kaupunkisarjan tarkoituksena on tarjota helppo ja mielekäs tapa aloittaa jalkapallon pelaaminen Oulun Luistinseurassa. OLS Kaupunkisarjassa toiminta on ympärivuotista ja se pyritään keskittämään mahdollisimman lähelle kotia.

Joukkueet harjoittevat keskimäärin 1 - 2 kertaa viikossa riippuen ikäluokasta. Nuorimmissa ikäluokissa (4-7v.) harjoituskertoja on yksi, vanhemmissa harjoituskertoja yleensä tulee yksi lisää.

Kaikki uudet joukkueet pyritään muodostamaan mukaan ilmoittauneista pelaajista kauden alkupuolella tammi - maaliskuun aikana. Uuden joukkueen perustaminen ja toiminnan käyntiin saaminen vaatii, että joukkueeseen ilmoittautuneiden pelaajien vanhemmista saadaan ohjaajia tarvittava määrä toimintaan mukaan. Pyrimme suhdelukuun 1 ohjaaja / 7 pelaajaa. Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen jatkossa ohjaajamäärän mukaan.
 
Korvauksena työstä joukkueen vastuuohjaajalle maksetaan vuosimaksun suuruinen kulukorvaus sekä seuran valmentaja-asu. Apuohjaajan osalta korvaus on puolet kausimaksusta.
 
 
 
JOS OLET KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN OHJAAJANA, OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ JALKAPALLON HARRASTEVASTAAVAAN!
 
 

Pohjoinen

ILMOITTAUTUMINEN


Espanja

Ritaharju, Pateniemi, Herukka, Rajakylä

Espanja 12
Kreikka

Ritaharju, Kuivasjärvi, Kaijonharju

Kreikka 12
Kreikka 13
Kreikka 15
Kreikka 16


Ruotsi

Hiukkavaara, Hintta, Myllyoja

Ruotsi 12
Ruotsi 13
Ruotsi 14
Ruotsi 15Hollanti

Hiukkavaara,Talvikangas, Korvensuora

Hollanti 12
Portugali 12
Portugali 13
Hollanti 15
Hollanti 17


Saksa

Keskusta, Toppila, Tuira, Puolivälinkangas

Saksa 14
Saksa 15
Tanska

Keskusta, Toppila, Tuira, Puolivälikangas

Tanska 14


Ranska

Kaakkuri, Metsokangas, Kiviniemi

Ranska 12 


Belgia

Kaakkuri, Metsokangas, Maikkula, Iinatti

Belgia 13
Belgia 14