Aluejoukkueet


OLS kaupunkisarjatoiminta jatkuu OLS:ssa aina 11v. ikäluokkaan asti. Tämän jälkeen joukkueiden toimintamalli hieman muuttuu ja myös joukkueen nimi kaupunkisarjajoukkueen nimestä muuttuu alueelliseksi.

Aluejoukkueiden perustoiminta jatkuu edelleen samalla kaavalla, mutta kaupunkisarjan pelitapahtumat jäävät pois kalenterista. Korvaavaksi toiminnaksi pelitapahtumien osalta tulee piirisarja sekä muut joukkueen itsevalitsemat turnaukset kauden aikana.

Alueelliset joukkueet harjoittelevat keskimäärin 3 krt / viikko ja toiminta on ympärivuotista. Talvikaudella joukkueille tarjotaan harjoitusvuoro myös Garam Masala -hallista ja tiivis yhteistyö ikäluokan kilpajoukkueen kanssa mahdollistaa motivoituneille pelaajille lisäharjoittelun mahdollisuuden kilpatoimintaympäristössä.

Joukkueiden pelaajatilanteesta ja ilmoittautumisesta joukkueisiin saa lisätietoa suoraan joukkueiden sivuilta.

ALUEJOUKKUEIDEN TOIMINTAOPAS

KAUDEN 2022 ILMOITTAUTUMINEN AVATAAN MARRASKUUSSA.

 


KaupunkisarjajoukkueetOLS jalkapallon Kaupunkisarja on tarkoitettu 4-11-vuotiaille lapsille eli jalkapallokaudella 2022 vuonna 2011-2018 syntyneille. Vuonna 2010 ja aiemmin syntyneet pelaavat puolestaan jo piirisarjoja.
Kaupunkisarjatoiminta tarjoaa mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa matalalla kynnyksellä.
 
 
JOS OLET KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN OHJAAJANA, OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ JALKAPALLON HARRASTEVASTAAVAAN!
 
 

Pohjoinen

 


Kreikka

Ritaharju, Kuivasjärvi, Kaijonharju

Kreikka 13
Kreikka 14
Kreikka 15
Kreikka 16
Kreikka 17
Kreikka 18
Espanja

Ritaharju, Pateniemi, Herukka, Rajakylä

Espanja 13
Espanja 16Itä

 


Ruotsi

Hiukkavaara, Hintta, Myllyoja

Ruotsi 13
Ruotsi 14
Ruotsi 15
Ruotsi 16
Ruotsi 17
Ruotsi 18
Portugali / Hollanti

Hiukkavaara,Talvikangas, Korvensuora

Portugali 13
Portugali 15
Hollanti 14
Hollanti 15
Hollanti 16
Hollanti 17

Keskusta

 


Saksa

Keskusta, Toppila, Tuira, Puolivälinkangas

Saksa 13
Saksa 14
Saksa 15
Saksa 16
Saksa 17
Saksa 18Norja / Tanska

Keskusta, Toppila, Tuira, Puolivälikangas

Norja 14
Tanska 14
Tanska 15

Etelä

 


Belgia

Kaakkuri, Metsokangas, Maikkula, Iinatti

Belgia 13
Belgia 14
Belgia 15
Belgia 16
Belgia 17
Belgia 18Ranska

Kaakkuri, Metsokangas, Kiviniemi

Ranska 13 

URHEILUKOULU

 

 

Urheilukoulussa on tarjolla 3 eri lajia, salibandy, jääpallo ja jalkapallo. Talven osalta toiminta painottuu salibandyn ja jääpallon osalle. Kesällä puolestaan pelataan jalkapalloa.

Urheilukouluja on kaksi ja molempiin mahtuu mukaan reilusti lapsia. Vanhemmille suositellaan osallistumaan toimintaan mukaan ja olemaan urheilukoulussa ohjaajien apuna silmäpareina. Näin toiminta pysyy laadukkaana.

Urheilukoulun hinta on 100€ / laji.

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN 4 - 5-vuotiaille
ILMOITTAUTUMINEN 6 - 7-vuotiaille

 

Salibandy aloittaa urheilukoulun. Aloitus on syyskuussa. Talven aikana mukaan tulee jääpallo ja kesällä painopiste on jalkapallossa. Kaikkia lajeja tarjotaan noin 4-5 kuukautta vuoden aikana. Aikataulut lajeittain löytyvät alta.

Viikot 40 - 50, salibandy & jääpallo
Viikot 2 - 12, salibandy & jääpallo
Viikot 14 - 26 ja 31 - 38, jalkapallo

Urheilukoulussa on taukoja viikot 51-1 (Joulu-uusi vuosi), 13 (lajivaihto), 27 - 30 (kesäloma) ja 39 (Kauden vaihto).

Jotta toiminta pyörii hyvin, tulee vanhemmista saada riittävä määrä apuohjaajia kouluun. Apuohjaajien tehtävä on toimia vetäjän silmäpareina ja pitää huoli, että lapset tekevät annettuja harjoitteita. Näin saadaan toiminta laadukkaalle pohjalle heti alussa. apuohjaajalta ei vaadita muuta kuin sitoutumista olla mukana aina kun mahdollista. Kokemusta ohjaamisesta tai lajista ei tarvitse olla.

Urheilukoululaisille maksuun sisältyy mm. peliasu painatuksineen, lisenssi ja vakuutus, pelitapahtumat jalkapallon viikkopeleissä sekä aloitus ja päätösturnuas, salibandyn Leijonaliigatapahtumat, ohjatut harjoitukset, koulutukset ohjaajille/apuohjaajille.

Ilmoittautuminen tapahtuu urheilukouluun, jonka jälkeen pääsette valitsemaan haluamanne lajit, mihin osallistutte. Harjoituspaikat ilmoitetaan talvilajien osalta kesäkuussa ja kesälajien osalta vuoden alussa.

Laskun voitte valita lajin mukaan ja jos haluatte tulla mukaan myös muihin lajeihin, valitkaa laskuun valinnaiset maksut -kohdasta oikeat lajit.