Alueelliset harrastejoukkueet


OLS kaupunkisarjatoiminta jatkuu OLS:ssa aina 11v. ikäluokkaan asti. Tämän jälkeen joukkueiden toimintamalli hieman muuttuu ja myös joukkueen nimi kaupunkisarjajoukkueen nimestä muuttuu alueelliseksi.

Alueellisten joukkueiden perustoiminta jatkuu edelleen samalla kaavalla, mutta kaupunkisarjan pelitapahtumat jäävät pois kalenterista. Korvaavaksi toiminnaksi pelitapahtumien osalta tulee piirisarja sekä muut joukkueen itsevalitsemat turnaukset kauden aikana.

Alueelliset joukkueet harjoittelevat keskimäärin 2-3 krt / viikko ja toiminta on ympärivuotista. Talvikaudella joukkueille pyritään tarjoamaan olosuhteita myös halleista ja tiivis yhteistyö ikäluokan kilpajoukkueen kanssa mahdollistaa motivoituneille pelaajille lisäharjoittelun mahdollisuuden kilpatoimintaympäristössä.

Joukkueet jatkavat edelleen samoilla alueilla missä ovat kaupunkisarjatoiminnan ajan toimineet. Näin saadaan pidettyä mukana lähiliikunta-ajatus myös kaupunkisarjatoiminnan jälkeen.

Joukkueiden pelaajatilanteesta ja ilmoittautumisesta joukkueisiin saa lisätietoa suoraan joukkueiden sivuilta.

 


Kaupunginosajoukkueet


OLS Kaupunkisarjan tarkoituksena on tarjota helppo ja mielekäs tapa aloittaa jalkapallon pelaaminen Oulun Luistinseurassa. OLS Kaupunkisarjassa toiminta on ympärivuotista ja se pyritään keskittämään mahdollisimman lähelle kotia.

Joukkueet harjoittevat keskimäärin 1 - 2 kertaa viikossa riippuen ikäluokasta. Nuorimmissa ikäluokissa (4-7v.) harjoituskertoja on yksi, vanhemmissa harjoituskertoja yleensä tulee yksi lisää.

Kaikki uudet joukkueet pyritään muodostamaan mukaan ilmoittauneista pelaajista kauden alkupuolella tammi - maaliskuun aikana. Uuden joukkueen perustaminen ja toiminnan käyntiin saaminen vaatii, että joukkueeseen ilmoittautuneiden pelaajien vanhemmista saadaan ohjaajia tarvittava määrä toimintaan mukaan. Pyrimme suhdelukuun 1 ohjaaja / 7 pelaajaa. Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen jatkossa ohjaajamäärän mukaan.
 
Korvauksena työstä joukkueen vastuuohjaajalle maksetaan vuosimaksun suuruinen kulukorvaus sekä seuran valmentaja-asu. Apuohjaajan osalta korvaus on puolet kausimaksusta.
 
 
JOS OLET KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN OHJAAJANA, OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ JALKAPALLON HARRASTEVASTAAVAAN!
 
 

Pohjoinen


Espanja

Ritaharju, Pateniemi, Herukka, Rajakylä

Kreikka/Espanja 09
Espanja 12
Tanska 10

 Kreikka

Ritaharju, Kuivasjärvi, Kaijonharju

Kreikka 11
Kreikka 12
Kreikka 13
Espanja/Kreikka 15
Kreikka 16

Itä


Ruotsi

Hiukkavaara, Hintta, Myllyoja

Ruotsi 11
Ruotsi 12
Ruotsi 13
Ruotsi 14
Ruotsi 15

 


Keskusta


Saksa

Keskusta, Toppila, Tuira, Puolivälinkangas

Englanti 10
Tanska 11
Norja 12-13
Saksa 14
Saksa 16


Etelä


Ranska

Kaakkuri, Metsokangas, Kiviniemi

Ranska 09
Ranska 11
Ranska 12


 Belgia

Kaakkuri, Metsokangas, Maikkula, Iinatti

Belgia 09
Belgia 11
Belgia 13
Belgia 14
Suomi 15-16

Jalkapallokerho


Jalkapallokerho on tarkoitettu pääasiassa niille lapsille, joiden oman joukkueen toiminta ei ole vielä käynnistynyt. Kerhossa lapsille tarjotaan pohjattua toimintaa sekä vanhemmille ohjaajakoulutusta. Ohjaajakoulutuksen ja kerhotapahtumien jälkeen osallistujista teemme omat ryhmät, jotka toimivat kaupunginosajoukkeuiden tavoin.

KERHO ON TARKOITETTU 2012-2016 -SYNTYNEILLE LAPSILLE!

Kerho käynnistyy Heinäkuun ensimmäisellä viikolla ja kerho toimii uusien ryhmien käynnistyksen apuna, sekä valmentajakoulutuksena samaan aikaan. Jalkapallokerhoon mahtuu mukaan kaikki halukkaat. Vanhemmat saavat osallistua toimintaan ja samalla heille annetaan koulutusta.

Kerhoissa lapset jaetaan oman ikäryhmän mukaan ja jokaiselle ikäryhmälle annetaan ensimmäisellä kerralla yleinen ohjeistus harjoitusten sujuvaan läpivientiin. Tästä eteenpäin kouluttaja auttaa aina vuoroviikoin ikäryhmien ohjaajia.

Kerhoon pääsee ilmoittautumaan alla olevasta linkistä. Kesän jälkeen tarkoitus on saada kerhoryhmistä omat toimivat joukkueet ikäluokittain.

Kerhon koulutus sisältyy ilmoittauutmisen mukana tulleeseen kausimaksuun.

ILMOITTAUTUMISLINKKI

Kerho toimii kerran viikossa. Heinäkuun ajan harjoituspaikka on Heinäpään nurmikentällä nro 5. Aloitus on 2.7. klo 16.30 ja harjoitukset ovat klo 17-18. Elokuussa paikka ja aika vaihtuvat.

 Jokaiselle kerholaiselle maksuun sisältyy:
- ammattitaitoinen ohjaus
- vakuutus
- oma pelipaita
- kerhomitali
- kerhodiplomi
 
Tervetuloa mukaan!
 

 

 

Lisätietoa:

Juice Mustonen
OLS Jalkapallo
Harrastevastaava
jalkapallo@ols.fi
044 - 751 8774