TULE TEKIJÄKSI OLS:n TOIMINTAAN…

OLS on yksi Pohjois-Suomen suurimmista jalkapalloseuroista, jossa pelaa yhteensä noin 1000 jalkapalloilijaa. Toimintaa on sekä harraste- että kilpaurheilussa.

OLS Jalkapallon harrastetoiminnan ydin on OLS Kaupunkisarja, jossa pelaa lähes 800 4 -11 v. lasta.

Kilpatoiminnan puolella on n. 200 pelaajaa.
Poikien juniori-ikäiset edustusjoukkueet on mukana Huuhkajapolun tapahtumissa tasolla 4 ja tapahtumat sijoittuvat Eerikkilän Urheiluopistoon. Juniorijoukkueet edustavat OLS:aa menestyksekkäästi niin Suomen kuin ulkomaankin kentillä ja mm. nuorisomaajoukkuepelaajien määrä kasvaa koko ajan.

Miesten edustusjoukkue (AC Oulu/OLS) pelaa Kakkosessa ja sen tavoitteena on tarjota seuran junioripelaajille optimaalinen pelipaikka kehityksen kannalta ja valmistaa heitä aikuismaailman peleihin tulevaisuudessa AC Oulun ja AC Oulu/OLS:n edustusjoukkueissa. 

Haemme jatkuvasti eri alojen osaajia tekijäksi seuraamme. Tekijät pääsevät tutustumaan liikunta-alan organisaatioon ja tekemään oman alansa tai harrastuksensa tehtäviä. Osasta tehtävistä pystymme maksamaan palkkioita ja korvaamaan aiheutuneita kuluja. Osa tehtävistä on vapaaehtoispohjaisia.

Mahdollisia tehtäviä, joihin pääsee osallistumaan ovat mm. lasten ja nuorten ohjaaminen, valmentaminen, liikuntatapahtumien järjestäminen ja organisointi, muiden tapahtumien organisointi, viestintä ja tiedottaminen ja erilaiset seuran kehittämis- ja talkootyöt.

OLS:n toiminnassa mukana oleminen voi avata mahdollisuuksia jatkaa seurassa osa-aikaisissa tehtävissä sekä mahdollistaa verkostoitumisen Oulun alueen liikuntajärjestöihin ja yrityksiin.
OLS on työllistänyt seuran sisällä olevia henkilöitä viime vuosina vakituisiksi työntekijöiksi.

Odotamme seuraan tulevilta henkilöiltä hyvää asennetta, oma-aloitteellisuutta sekä positiivisuutta.

Tule mukaan hyvään ja tavoitteelliseen työyhteisöön OLS:ssa.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä:

OLS Jalkapallo / valmennuspäällikkö

Ari Seppälä
ari.seppala@ols.fi
045 73454594

Image