Valmennusosaamisen kehittäjä (VOK)


MIKÄ ON VALMENNUSOSAAMISEN KEHITTÄJÄ?

 

Valmennusosaamisen kehittäjän tavoitteena on vahvistaa valmennusosaamisen vaikuttavuutta ja koulutettujen valmentajien määrää sekä ydin- että yhteistyöseuroissa.

VOK:N TEHTÄVÄT

 

Valmennusosaamisen kehittäjän avulla tuetaan seurayhteisön alle 12-vuotiaiden valmentajien arkivalmennuksen laatua Palloliiton koulutusten, Palloliiton ydinviestien, Kehitämme lasten valmennuksen ydintaitoja seuraympäristössä -strategiaprojektin toimenpiteiden ja kentällä tapahtuvien kohtaamisten avulla. Valmentajien osaamisen kehittäminen painottuu aloittaviin ikäluokkiin.

Valmennusosaamisen kehittäjä kouluttaa seurayhteisön valmentajia Futisvalmentajan startin ja ikävaihekoulutusten osalta SPL-mallien mukaisesti sekä ottaa vastaan valmentajakoulutuksiin liittyviä tutorointeja koko seurayhteisössään. Valmennusosaamisen kehittäjä ei voi veloittaa erikseen korvausta koulutusten järjestämisestä ja tutoroinneista, vaan ne kuuluvat Valmennusosaamisen kehittäjän tehtävänkuvaan. Valmennusosaamisen kehittäjä järjestää koulutustilaisuuksia yhdessä yhteistyöseurojen vastuuhenkilöiden kanssa.

 

OLS Valmennusosaamisen kehittäjä 2023

Janne Takkinen
janne.takkinen@ols.fi
044 491 6509