Oletko sinä OLS/AC Oulun uusi talenttivalmentaja?

Haemme poikien (U13-U17) päätoimista talenttivalmentajaa vahvistamaan seuramme pelaajakehitystyötä laadukkaassa ja intohimoisessa toimintaympäristössä. Talenttivalmentaja tulee toimimaan tärkeänä osana, muun päätoimisen valmennushenkilöstön kanssa, entistäkin laadukkaamman arjen takaamiseksi OLS/AC Oulu yhteisössä, jonka kilpailullisena keihäänkärkenä toimii AC Oulun Veikkausliigassa pelaava joukkue.

Talenttivalmentaja on työsuhteessa seuraan ja toimii osana joukkueiden valmennustiimiä, mutta ei ole vastuuvalmentajan roolissa. Talenttivalmentajan toimenkuva koostuu seuran lahjakkaimpien pelaajien valmentamisesta, aamuvalmennuksesta sekä osallistumisesta Palloliiton tapahtumiin erikseen sovittavalla tavalla.

Haemme tekijää, jolla on vahva jalkapallotausta ja halu kehittää OLS/ACO pelaajia. Työssä edellytetään hyvää ammattitaitoa nuorten valmentajana, hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa.

Hakijalta edellytetään UEFA A -valmentajatutkintoa tai selkeää suunnitelmaa sen suorittamisesta. Vahva kompetenssi kansainväliseen jalkapalloon sekä pedagoginen koulutustausta katsotaan hakijan eduksi. Talenttivalmentajalta edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ymmärrystä nuorten kehitysvaiheista.

Talenttivalmentajan työ on määräaikainen, 2 vuotta ja alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat asiat:
• Yhteystiedot
• Koulutus
• Valmentaja- ja seuratyökokemus
• Pelaajakokemus
• Kuvaus toimintatavoistasi valmentajana ja seuratyöntekijänä
• Muu opinto- ja työelämätausta
• Palkkatoive päätoimiseen valmennustehtävään

Lähetä hakemuksesi 15.8 mennessä osoitteeseen: janne.keto@ols.fi ja markus.heikkinen@acoulu.fi

Lisätietoja antaa OLS valmennuspäällikkö Janne Keto p. 0400 585 064
AC Oulu urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen p. 041 5301453