Kakkonen käynnistyy la 13.6.

KAKKONEN KÄYNTIIN LAUANTAINA

OLS:n edustusjoukkue aloittaa Kakkosen ottelunsa kotipelillä sarjanousija FC Kiistoa vastaan.

Ottelu alkaa Castrenilla lauantaina 13.6. klo 17.

Sarja jatkuu varsin tiiviissä tahdissa ja jo 17.6. joukkue matkustaa Pietarsaareen JBK:n vieraaksi. Tämän jälkeen on edessä ottelut:

OLS – JJK su 28.6. klo 15
KuFu98 – OLS 2.7.
Kemi City FC – OLS 11.7.
OLS – VIFK su 19.7. klo 16

POIKKEUKSELLINEN SARJAJÄRJESTELMÄ

Kakkonen pelataan tällä kaudella poikkeuksellisena. Sarjassa pelataan yksinkertainen sarja ja sen lisäksi pelataan neljän joukkueen lohkoissa kaksinkertainen sarja.

OLS:n lohkossa ovat mukana Hercules, Kemi City FC ja RFA, joita kaikkia vastaan pelataan kauden aikana siis yhtensä kolme kertaa. Otteluita kertyy yhteensä 17, 11 alkusarjassa ja kuusi ”paikallispelilohkossa”.

KAKKOSEN OTTELUOHJELMAAN TÄSTÄ LINKISTÄ:

 

TREENIPELEJÄ NIUKASTI ENNEN KAUDEN ALKUA

Edustusjoukkueen treenipelikausi jäi varsin lyhyeksi. Ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä OLS ehti pelata tammi-helmikuun vaihteessa kaksi Kakkosen cupin ottelua Rovaniemi Football Academyä (RFA) ja Herculesta vastaan.

Sunnuntaina pelattiin sarjaan valmistavana kenraaliharjoituksena Rovaniemellä RFA:ta vastaan. OLS kärsi cupin ottelussa RFA:ta vastaan 2-4 tappion, mutta kevään ja alkukesän aikana ovat voimasuhteet muuttuneet ja Peter Ebbe Tønderin johtama OLS otti selkeän 4-1 voiton. RFA:n päävalmentajana toimii OLS:n entinen valmennuspäällikkö Aleksi Tanner apunaan OLS:n entinen junioripäällikkö Olli-Pekka Piisilä.

JOUKKUE ON KASASSA – HEINÄKUUSSA 5 PELAAJAA ARMEIJAAN

Edustusjoukkue on kasassa alkavalle kaudelle. Joukkueessa on 19 sopimuspelaajaa, mutta peräti viisi pelaajaa lähtee heinäkuussa armeijaan. Farmisopimus AC Oulun kanssa tulee tarpeeseen ja odotuksissa on, että 2-4 pelaajaa/ottelu pystyisi pelaamaan OLS:ssa. Lisäksi omista B-junioreista nostetaan pelaajia edustusjoukkueen rinkiin.

 

OLS – FC Kiisto la 13.6. klo 17 Castren – tervetuloa kannustamaan OLS voittoon!08