Joana Martins talenttivalmentajaksi

OLS:n ja AC Oulun uusi talenttivalmentaja on Joana Martins

OLS ja AC Oulu hakivat syksyllä talenttivalmentajaa U13-U17 ikäluokkiin ja pestiin valittiin portugalilainen Joana Martins.

Uutena OLS:n ja AC Oulun U13-U17 ikäluokkien talenttivalmentajana on viime viikolla aloittanut portugalilainen Joana Martins.
Joana on valmistunut Lissabonin yliopistosta urheilualalta, jossa hän erikoistui jalkapallovalmennukseen.
Ennen pestiään Oulussa hän oli suorittamassa samaisessa yliopistossa maisteriopintoja, jotka tähtäävät opettajaksi liikunnan puolella.

“Olen perfektionisti ja työlleni omistautunut persoona, joka tekee kaikkensa kehittääkseen urheilijoita eteenpäin. Toivon, että pystyn olemaan avuksi niin pelaajille sekä seuroille ja kykenen auttamaan pelaajia saavuttamaan heidän tavoitteensa.”, kommentoi Joana Martins omaa valmentamistaan.

Martins on toiminut aiemmin valmentajana poikien ja tyttöjen joukkueissa sekä ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yksilövalmennusmetodeja.

“Ouluun saapuminen on minulle suuri mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Haluan vaikuttaa kummankin seuran toimintaan ja jättää näin oman käden jäljen tulevaisuuteen. Lisäksi haluan tutustua suomalaiseen jalkapalloon ja kulttuuriin.”, summaa Martins ajatuksiaan Ouluun tulemisesta.

“Hienoa saada Joana Ouluun! Joana tulee varmasti lisäämään laatua entisestään OLS:n ja AC Oulun pelaajaputkessa olevien ikäluokkien toimintaan, jotka kuuluvat talenttivalmennustuki-ikäluokkiin eli 2005-2009 syntyneet pelaajat.”, kommentoivat AC:n urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen ja OLS:n valmennuspäällikkö Ari Seppälä talenttivalmentajan saapumista seurojen toimintaan.