Antti Neuvonen jatkaa OLS:n päävalmentajana

29-vuotias Antti ”Neukka” Neuvonen on OLS:n Kakkosessa pelaavan edustusjoukkueen päävalmentaja. Sopimus päävalmentajana toimimisesta kattaa kauden loppuun saakka. Neukka on toiminut päävalmentajana ensimmäisestä pelistä lähtien ja hän oli luonnollinen valinta päävalmentajaksi.

Ensimmäisestä kolmesta sarjapelistä OLS on saalistanut 4 pistettä. Sarja-avauksessa kaatui nousijajoukkue FC Kiisto, sitä seurasi vierastappio JBK:lle ja viime sunnuntaina JJK:ta vastaan tuloksena oli tasapeli.

Teemu Tavikainen liittyy valmennustiimiin

Neukka saa OLS:n edustuksen valmennuksessa avukseen Tapio ”Tapi” Haapaniemen lisäksi Teemu Tavikaisen. Tavikainen jatkaa edelleen myös AC Oulun Ykkösessä pelaavan joukkueen valmentajana. Tavikainen mukaan tulo vahvistaa omalta osaltaan pelaajien liikkumista OLS:n ja AC Oulun välillä.

Kauden aikaiseen yhteistyökuvioon liittyy kiinteästi myös OLS:n B-juniorit ja AC Oulun akatemiajoukkue.

Kakkonen jatkuu Kuopiossa

Edustusjoukkueen seuraava peli pelataan jo torstaina 2.7. Kuopiossa KuFu98:aa vastaan. KuFu on aloittanut kauden kahdella tappiolla, mutta tulevana torstaina saattaa vastaan tulla erinäköinen joukkue kuin mitä eka peleissä on nähty. Kahdessa ensimmäisessä Kakkosen pelissä A-SM karsintasarjan pelit menivät päällekkäin KuFu:n otteluiden kanssa. Nyt KuFu saa tarvittaessa parhaan mahdollisen kokoonpanon jalkeille.

OLS:n pelaajatilanne on erinomainen – yhtään pelaajaa ei ole loukkaantuneena.

Seuraava kotipeli su 19.7. klo 16 OLS-VIFK

KuFu -pelin jälkeen on edessä vieraspeli la 11.7. sarjanousija Kemi City FC:tä vastaan.

Seuraava kotiottelu on Castrenilla sunnuntaina 19.7. klo 16 VIFK:ta vastaan.