Ilmoittautuminen avattu Urheilukoulun jalkapalloon

ILMOITTAUTUMINEN URHEILUKOULUN JALKAPALLOON AUKI
Urheilukoulun jalkapallo alkaa viikolla 17 eli 24.4 alkavalla viikolla ja ilmoittautuminen on nyt auki. Harjoitukset ovat neljässä eri paikkaa ( Itä, Keskusta, Etelä ja Pohjoinen ) ja porrastettu alkavaksi sekä heti keväällä että kesällä. Urheilukoulu mahdollistaa matalan kynnyksen lajiin tutustumisen 4 – 7 vuotiaille lapsille mahdollisimman lähellä omaa kotiympäristöä. Ilmoittautumisessa on kaksi eri ryhmää; 4-5 vuotiaat ( 2018 – 2019 syntyneet ) ja 6-7 vuotiaat ( 2016 – 2017 syntyneet ).

KAUSI 2023
Kevätjaksot alkavat viikolla 17 ja loppuvat viikolla 26 ja kesäjaksot alkavat viikolla 31 ja loppuvat viikolla 38. Kevätjaksot pidetään alueilla Itä ( Hiukkavaara / Hovisuo ) ja Keskusta ( Raatti / Heinäpää ). Kesäjaksot kohdistuvat alueille Etelä ( Hiironen ) ja Pohjoinen ( Ritaharju / Pateniemi ). Harjoituksia on kerran viikossa. Tarkempi harjoitusaika varmistuu maaliskuun lopussa ja löytyy tapahtumakalenterista myClubista.

Kaikkia ilmoittautuneita kehoitetaan asentamaan puhelimeen myClub -sovellus, jonka kautta harjoituksiin ja muihin ryhmän tapahtumiin ilmoittaudutaan. MyClub toimii myös seuran jäsenkorttina.

VANHEMMAT MUKAAN TOIMINTAAN
Jotta toiminta olisi laadukasta, pyydetään vanhempia osallistumaan harjoitusten läpivientiin kauden aikana. Vanhempien roolina on pääasiassa olla ohjaajan silmäpareina ja seurata harjoituksissa, että lapset toimivat ohjeiden mukaisesti. Tarkempia tietoja vanhempien roolista toiminnassa löytyy toimintaoppaasta.

Ilmoittautumislinkit ja lisätietoja https://ols.fi/etusivu/urheilukoulu/

Janne Takkinen
OLS Nappulatoiminnan koordinaattori 4-7 vuotiaat
janne.takkinen@ols.fi
puh. 044-4916509