Timo Tiusanen jatkaa OLS:n valmentajana

Timo Tiusanen jatkaa OLS:n päävalmentajana

OLS:n jääpallon edustusjoukkueen päävalmentajana jatkaa tuttu mies kahden kauden mittaisella sopimuksella.

Timo ”Tiuda” Tiusanen (56) on valmentanut OLS:n Bandyliigan edustusjoukkuetta kaksi edellistä kautta ja sitä edellisen pestin aikana peräti 13 kautta 1995-2008. Tuolla aikajaksolla OLS teki paluun jääpalloliigan huipulle.

Vuosituhannen vaihteen jälkeen OLS kuului pitkän aikaa liigan mitalijoukkueisiin.
Tiusasen aikana OLS voitti Suomen mestaruudet 2001, 2003 ja 2008. Noina kausina Tiusanen valittiin Vuoden valmentajaksi. Lisäksi Tiuda on valittu Vuoden juniorivalmentajaksi 2010 toimiessaan yhdessä Mauri Kåhlmanin kanssa P19 maajoukkueen peräsimessä.

Edustusjoukkueen toiminnasta poissa ollessaan Tiusanen keskittyi juniorivalmennukseen niin Suomen nuorten maajoukkueissa kuin OLS:ssa.

Taustatiimi on kasassa

Avukseen Tiuda saa OLS:n edustusjoukkueessa viime kauden tiimin. Apuvalmentajana jatkaa edelleen Jouko ”Joksa” Parkkinen, joka on ollut viimeisen neljän kauden ajan mukana edustuksen valmennuksessa ja omaa lisäksi pitkän taustan juniorivalmennuksesta.

Taustalla jatkaa myös joukkueenjohtajana viime kaudella ensimmäistä kertaa mukana ollut Juha ”Jussi” Väistö. Huoltajina ovat Lauri ”Lare” Jolula ja Ari ”Pitsi” Pihlajamaa.

Fysiikkaharjoittelusta vastaa Matti ”Masa” Parkkinen.
Manageri Pauli ”Punu” Ahmala on tuttuun tapaan edustusjoukkueen taustalla.

Kesätreenit ovat käynnissä

Matti Parkkisen johdolla joukkue on harjoitellut kevään aikana mm. salibandyn ja muutaman jääharjoituksen merkeissä.
Myös heinäkuun aikana harjoitellaan – elokuussa siirrytään kaukaloon, jonne tosin on tällä hetkellä tarjolla vain yksi viikkovuoro.

Joukkueen kasaaminen on käynnissä. Tällä hetkellä näyttää, että pelaajia olisi poistumassa viime kauden rosterista korkeintaan kaksi.
Tarkoitus on hankkia tilalle 2-4 uutta pelaajaa.