Oulu Bandy Cup onnistui hienosti

SUNNUNTAIN JUNIORITAPAHTUMA OLI MENESTYS

OLS järjesti pienemmille junioreille P9 ja P11 ikäluokassa Oulu Bandy Cup turnauksen.

Valitettavasti Kalixin lisäksi ei saatu mukaan muita jääpallojoukkueita pohjoisesta, vaan Haaparanta ja Tornio jäivät pois turnauksesta.

Järjestäjille jäi muutama päivä aikaa paikata tilanne ja siinä onnistuttiin lopulta erittäin hyvin. Erittäin lyhyellä varoitusajalla paikalliset kiekkoporukat saivat joukkueet kasaan – Kärpät osallistui yhdellä joukkueella ja Laser HT kahdella P9 sarjaan. Kiekkojoukkueille kuuluukin suuri kiitos osallistumisesta turnaukseen näin lyhyellä varoitusajalla.

Myös OLS oli mukana kahdella joukkueella P9 ikäluokassa ja turnaus saatiin vietyä hienosti läpi ja vieläpä tälle talvelle poikkeuksellisen hyvässä säässä.

JESSE PULJUJÄRVI PAIKALLA – KALEVA NOTEERASI TURNAUKSEN

Kärppien edustusjoukkueen Jesse Puljujärvi kävi myös paikalla – Puljulla on jääpallotaustaa Torniosta juniorivuosiltaan.

Jääkiekkoa harrastavat lapset ottivat erittäin hyvin vastaan lajikokeilun ja tätä yhteistyötä on tarkoitus jatkaa vielä tämän kevään puolella ja toivottavasti myös tulevilla kausilla. Myös muut alueen kiekkoseurat ovat tervetulleita tutustumaan jääpallon pelaamiseen.

Ilahduttavasti myös Sanomalehti Kaleva noteerasi yli lajirajojen menevän turnaustapahtuman. Hienoja kuvia kuvagalleriassa ja tiistain lehdessä oli aukeaman juttu turnauksesta.

Tästä linkistä kuvagalleriaan.

Tästä linkistä Kalevan juttuun.