Bandyliigan jatkosarjat käynnistyvät

Jatkosarjat pelataan yksinkertaisina sarjoina

Bandyliigan runkosarja päättyi viikonloppuna ja nyt on edessä neljän joukkueen ylempi jatkosarja ja viiden joukkueen alempi jatkosarja.
Jatkosarjat pelataan yksinkertaisina sarjoina 1.2. – 12.2.

Ylempään jatkosarjaan menevät Kampparit, Narukerä, JPS ja Veiterä.
Runkosarjan pisteet ja maalit jäävät voimaan.

OLS alempaan jatkosarjaan ilman lähtöpisteitä

Alempaan jatkosarjaan jäävät Akilles, WP, HIFK, Botnia ja OLS.
Runkosarjan pisteet ja maalit nollataan ja Akilles saa jatkosarjaan kolme lähtöpistettä, WP kaksi ja HIFK yhden – Botnia ja OLS lähtevät jahtaamaan pudotuspelipaikkaa ilman lähtöpisteitä.

Akilles lähtee alempaan jatkosarjaan suosikkina runkosarjan otteluiden perusteella ja lisäksi se saa etumatkaa muihin joukkueisiin lähtöpisteillään.

Alemmasta jatkosarjasta kaksi parasta etenee puolivälieriin, jossa vastaan asettuvat ylemmän jatkosarjan sijoille 3-4 sijoittuvat joukkueet.
Ylemmän jatkosarjan 1-2 sijoille yltävät joukkueet etenevät suoraan välierävaiheeseen.

OLS aloittaa pudotuspelipaikan jahtaamisen vieraspeleillä

OLS:n osalta alempi jatkosarja alkaa vieraspeleillä WP:tä vastaan lauantaina 4.2. ja sunnuntaina 5.2. vastassa on Oulunkylässä Botnia.
Selvää on, että pisteitä täytyy näistä otteluista saada, mikäli OLS aikoo jatkaa kauttaan pudotuspeleissä.
Varsinkin WP:tä vastaan pelattava ottelu onm tärkeä, sillä WP:llä on jo kaksi lähtöpistettä ja sitä eroa OLS:n on kurottava kiinni.

Kotipelit Akillesta ja HIFK:ta vastaan

OLS:n osalta alempi jatkosarja päättyy kotiotteluissa Akillesta vastaan lauantaina 11.2. klo 15 ja sunnuntaina 12.2. klo 13 vastaan asettuu HIFK.

OLS:lla on edessään yhdeksän vuorokauden mittainen loppurutistus, jossa pelataan neljä peliä ja niissä ratkeaa kauden jatko.