Virtanen palaa OLS:aan – Dolk jatkaa

Pertti ”Pera” Virtanen (34) palaa OLS:aan yhden pelikauden mittaisella sopimuksella. Tämä on Peralle jo neljäs kerta, kun hän kirjoitti siirtopaperit OLS:aan. Peliuransa aikana Pera on edustanut, OLS:n lisäksi, OPS:aa, Kungälv IFK:ta, Vänersborg IFK:ta ja viime kauden ajan Bollnäs GIF:ia.

Virtanen on edustanut Suomen maajoukkuetta 49 A-maaottelussa. Maajoukkueuran kohokohtana Peralla oli vuoden 2016 MM-kisat, joissa Suomi saavutti hopeaa ja Pera valittiin turnauksen parhaaksi maalivahdiksi. Vuonna 2016 hänet valittiin Suomessa vuoden jääpalloilijaksi.

Suomen mestaruutta Virtanen on juhlinut OLS:ssa kausilla 2007-08 ja 2008-09.

Eemi Dolk jatkaa OLS:ssa

Pitkään siirtohuhujen kohteena ollut Eemi Dolk (28) jatkaa peliuraansa OLS:ssa yhden pelikauden mittaisella sopimuksella. Eemin perässä oli useampikin etelän seura, mutta OLS:n iloksi Eemi jatkaa Oulussa.

Eemi on ollut viimeiset kaudet OLS:n tärkein pelaaja. Keskikentällä peliä rakentava Dolk on ollut myös joukkueen tehokkain pelaaja ja on mukana suuressa osassa OLS:n tekemistä maaleista. Dolk on yksi liigan parhaimmista pelaajista ja hänet valittiin Bandyliigakauden 2019-20 All Stars miehistöön.

Virtanen ja Dolk runkona

OLS:n joukkue nuorenee tulevalle kaudelle entisestään ja on selvää, että Virtanen ja Dolk ovat joukkueen ehdottomia avainpelaajia. Joukkue tulee koostumaan yhteensä noin 25 pelaajasta. Poikkeuksellisen suuri pelaajamäärä selittyy osin sillä, että neljä pelaajaa on vuodenvaihteeseen saakka armeijassa. Lisäksi rinkiin on nostettu edelleen omia junioreita.

Joukkueen kokoonpano julkaistaan ensi viikon aikana.

JPS Ouluun leirille 24.-25.10.

Tekojään harjoitusvuorot käynnistyvät maanantaina 19.10. ja OLS pelaa ensimmäiset harjoitusottelunsa JPS:aa vastaan lauantaina 24.10. ja sunnuntaina 25.10.

Suomen cup Oulussa 30.10.-1.11.

Suomen cupin toinen alkulohko pelataan Oulussa 30.10.-1.11. OLS:n lisäksi Oulussa pelaavat hallitseva Suomen mestari Porvoon Akilles, Mikkelin Kampparit ja Porin Narukerä.

Tervetuloa seuraamaan OLS:n otteita Raksilaan!