Piste Jyväskylästä – Porvoossa vaikeaa

JPS – OLS 2-2 (1-0)

OLS taisteli pisteen mukaan Jyväskylästä kotijoukkueelta JPS:ltä ennakkoon varsin hankalasta kauden vieraspeliavauksesta.

JPS hallitsi pallollista peliä varsinkin eka jaksolla, mutta kovin vaarallisiin paikkoihin ei sekään päässyt.

Tilanne näytti OLS:n kannalta varsin heikolta, kun JPS lisäsi johtonsa 2-0:aan 53. peliminuutilla.
OLS pääsi kuitenkin pisteeseen kiinni, kun ensin kapteeni Antti Pesonen oli hiipinyt hyökkäyksen tueksi ja pompotteli itsensä kuin ihmeen kaupalla läpi ja teki lopulta varmasti tärkeän 2-1 kavennuksen 58. peliminuutilla. Vain muutama minuutti tästä ja OLS ryntäys pysäytti JPS:n kulmalyönnin, jonka jälkeisestä vastahyökkäyksestä tuli 2-2 tasoitus. Saku Hartikainen vapautti napakalla poikkisyötöllä Atte Lämsän, jonka rytminvaihdos tiputti viimeisen JPS-pakin melkoisen helpon näköisesti. Hieno ja tärkeä onnistuminen Atelta.

OLS pystyi pitämään numerot 2-2:ssa huolimatta JPS:n loppuhetken painostuksesta.

Eriättäin tärkeä onnistuminen koko joukkueelta, joka osoitti hienoa taistelumoraalia.

Akilles – OLS 8-0 (5-0)

OLS kohtasi Akilleksen jo toistamiseen tämän kauden Bandyliigassa. Oulun 2-9 tappiota seurasi nyt 8-0 tappio Porvoossa. Hallitseva mestari oli liian vahva ja OLS ei pystynyt lopulta haastamaan Akillesta kuin hetkittäin.

Joukkue esitti kuitenkin jälleen hyvää taistelua ja voittojakin on tällä peli-ilmeellä odotettavissa.

 

Kampparit ja Veiterä Ouluun

Bandyliiga jatkuu OLS:n osalta tiiviinä, kun tulevana viikonloppuna Ouluun saapuvat Mikkelin Kampparit ja Lappeenrannan Veiterä.
Kampparit -ottelu alkaa lauantaille poikkeukselliseen aikaan eli klo 14 – otteluajan muutos on tehty Kamppareiden toiveesta heidän matkustusaikataulunsa huomioiden.

OLS – Kampparit la 4.12. klo 14
OLS – Veiterä su 5.12. klo 13

Tervetuloa kannustamaan OLS voittoihin!