OLS:n kausi päätökseen

KAUSI PÄÄTÖKSEEN – AKILLES LIIAN KOVA

OLS:n miesten edustusjoukkueen tie nousi pystyyn perjantaina kotona Akillesta vastaan, kun runkosarjan ykkönen voitti toisenkin puolivälierän, tällä kertaa maalein 3-7 (1-2).

Vesisade ja kohtalainen tuuli tekivät pelaamisesta hieman hankalaa, mutta joukkueiden tasoero kävi kuitenkin selväksi. Akilles hallitsi ekaa jaksoa myötätuulen turvin ja karkasi 0-2 johtoon.

OLS pääsi ensimmäisellä jaksolla vielä peliin mukaan, kun Eemi Dolk toimitti Juho Airaksinen lyönnin paluupallon maaliin ja kavensi 1-2:een 40 peliminuutin kohdalla. OLS:lle avautui myös paikka tasoitukseen, kun nuori Akseli Niskala karkasi läpiajoon ja hänet kaadettiin. Saku Hartikaisen rankkari meni kuitenkin harmillisesti ohi maalin.

Toisella jaksolla pari mustaa hetkeä

Toiselle jaksolle OLS sai myötätuulen ja sai jakson alkuun muutamia hyviä hyökkäyksiä, joista yhdestä Juho Airaksinen pääsi puolittain läpi, mutta laukaus suuntautui ohi. Tämän jälkeen Akilles sai jälleen otetta ja ratkaisi pelin tekemällä ensin 52. ja 53. peliminuutilla 1-3 ja 1-4 maalit sekä 62. minuutilla lopulliset niitit 1-5 ja 1-6. Näistä OLS ei enää toipunut.

OLS:n kavennusmaaleista vastasivat Atte Lämsä ja Matti Immonen, molemmat Dolkin syötöistä.

Akilles-Kampparit ja Veiterä-JPS välierissä

OLS:n kausi siis päätökseen ja Akilles jatkaa välieriin.

Myös muut puolivälieräsarjat menivät poikki kahdessa ottelussa ja finaalipaikat ratkovat Akilles-Kampparit ja Veiterä-JPS paras viidestä ottelusarjoissa.