OLS Varkauteen ja Helsinkiin

Bandyliiga jatkuu viikonloppuna

OLS:n jääpallon edustusjoukkue jatkaa Bandyliigassa kahden pelin viikkotahdilla, kun se kohtaa lauantaina 11.12. Varkaudessa WP:n ja sunnuntaina Helsingissä Botnian.

Alustavasti peliohjelmaltaan hankalamman alkukauden jälkeen päästään nyt pelaamaan muutaman viime kauden aikana ns. päävastustajiksi muodostuneita joukkueita vastaan. OLS, WP ja Botnia ovat viime kaudet löytäneet itsensä yleensä sarjataulukon sijoilta 7-9.

Ilahduttavasti OLS on kuitenkin pystynyt saamaan alkukauden viidestä eka pelistä kolme pistettä – eli tasuri saatiin Jyväskylästä ja riemastuttava kotivoitto Kamppareista. Hyvävireinen OLS lähteekin hakemaan lisää pisteitä myös tältä reissulta.

WP – OLS la klo 16

OLS matkaa lauantaina perinteiselle Kämärin tekojäälle, jossa vastaan luistelee sarjajumbo WP-35.

Varkautelaisten kausi on ollut tähän saakka todella vaikea ja joukkue pitää Bandyliigassa häntäpaikkaa, kun viisi pelattua peliä ovat tuoneet yhtä monta tappiota ja maaliero on murheellinen 2-54.

WP:llä oli jo syksyllä vaikeuksia joukkueen kasaamisessa ja pelillinen esitys on ollut sen mukainen.
Onneksi perinteinen seura on kuitenkin mukana liigassa.

Ennakkoasetelmien mukaan OLS on otteluun lähdettäessä jopa selkeä ennakkosuosikki, mikä on OLS:lle harvinainen asetelma viime kausina.

Botnia – OLS klo 13

Botnian alkukausi on tuonut kolme melkoisen selvää tappiota Kamppareita, Veiterää ja Akillesta vastaan. Voittotili aukesi kuitenkin viimeisessä pelissä, kun se peittosi WP:n selkeästi maalein 8-0.

Botnia ja OLS ovat pelanneet viime kausilla tasaisia pelejä ja näin lienee lupa odottaa myös nyt.

Samuli Sakko sivussa

OLS pääsee matkaan lähes parhaalla kokoonpanolla. Pois rosterista on ainoastaan kauden ensimmäisessä liigapelissä olkapäänsä loukannut Samuli Sakko.
Olkapää paranee onneksi ilman leikkausta, mutta Sakon paluu ajoittunee tammikuun puoliväliin.