OLS taipui kotona JPS:lle ja Narukerälle

OLS – JPS 2-4 (0-1)

Ei pystynyt OLS nipistämään toistamiseen pisteitä JPS:ltä, vaikka varsin pitkään siltä näyttikin.
OLS selviytyi puoliajan viettoon maltillisissa vieraiden johtolukemissa 0-1, vaikka JPS:llä oli ensimmäisellä jaksolla paikkoja useampaan osumaan.
OLS:n ensimmäinen erä oli varsin vaisu esitys.

Toiselle jaksolle puntit tasoittuivat ja OLS pääsi ottelussa mukaan, kun Matti Immonen oli hiipinyt tekopaikkaan ja pääsi tekemään pienen kulman läpiajosta 1-1 tasoituksen 55. peliminuutilla – syötön tarjoili Aatu Tiusanen. Vajaa 10 minuuttia tästä ja OLS meni 2-1 johtoon, kun Atte Lämsä otti Eetu Jaatisen tarkan kaaripallon haltuunsa ja viimeisteli nätisti.

OLS:n puristus ei kuitenkaan kestänyt tällä kertaa ihan päätyyn saakka, vaan JPS rokotti viimeisellä kympillä kolmesti ja korjasi pisteet maalein 2-4.
Harmillisesti osa viimeisen kympin maaleista tuli kotijoukkueen virheistä. OLS kuitenkin teki hienon ryhtiliikkeen vaisun ensimmäisen jakson jälkeen.

OLS – Narukerä 1-8 (1-2)

Sunnuntaina vastaan luisteli Porin Narukerä, joka on pelannut nousujohteista kautta. Avauskierroksen Veiterä tappion jälkeen Narukerä on pelannut ilman tappioita.

OLS pysyi pelissä mukana hyvin ensimmäisen erän, mutta toisella jaksolla loppui koneesta tehot.
Yhdeksän ensimmäistä runkosarjan peliä on pelattu kuukaudessa eli tahti on ollut varsin kova.
Lisäksi OLS:lta puuttui JPS pelissä viillon luistimesta reiteensä saanut Ilari Moisala.
Runkopelaajille on muodostunut liian suuri kuorma ja varsinkin toisella jaksolla ei OLS:lla ollut enää lääkkeitä pysäyttää hyvin liikkunutta ja palloa liikutellutta Narukerää.

HIFK vastassa 2.1.

OLS saa nyt erittäin tarpeellisen parin viikon tauon Bandyliigassa.

Joukkueita on kohdattu Bandyliigassa nyt hieman eri tahtiin, kun JPS ja Akilles on kohdattu jo kahteen otteeseen ja HIFK:ta vastaan ei ole pelattu ollenkaan.
Sarja jatkuukin OLS:n osalta vuodenvaihteen jälkeen ottelulla juuri HIFK:ta vastaan sunnuntaina 2.1. klo 13 Oulussa.

Perinteiset tapaninpäivän paikallispelit käydään tänäkin vuonna ilman OLS:n osallistumista, kun luonnollinen paikallispelivastustaja puuttuu.