OLS kohtaa Kampparit ja Veiterän

Edessä kotipeliviikonloppua

Bandyliiga jatkuu tiiviinä, kun OLS kohtaa tuplakotipeleissään lauantaina Mikkelin Kampparit ja sunnuntaina Lappeenrannan Veiterän.

OLS:n liiga-avaus on tuottanut kolmen pelatun ottelun jälkeen tappiot kotona ja vieraissa Akillesta vastaan sekä tasapelin Jyväskylässä JPS:n vieraana.

OLS – Kampparit la 4.12. klo 14

OLS:n ja Kamppareiden ottelu käynnistyy lauantaille poikkeukselliseen aikaan eli klo 14 johtuen mikkeliläisten toiveista heidän matkustamiseensa liittyen.

Kampparit on aloittanut sarjan voitoilla WP:stä ja Botniasta sekä tasapelillä Narukerää vastaan.
Viisi pistettä ja tappioton sarake oikeuttaa kolmanteen sijaan Bandyliigassa tällä hetkellä.

Lähes päivälleen vuosi sitten OLS esitti Raksilassa, lopulta kauden 2020-21 parhaimmaksi otteluksi osoittautuneessa pelissä, vahvoja otteita kaatamalla Kampparit silloin maalein 6-4.

OLS – Kampparit ottelu näkyy suorana Youtubessa tästä linkistä.

OLS – Veiterä su 5.12. klo 13

Sunnuntain vieras Veiterä on ottanut neljästä liigan pelistään yhtä monta voittoa, kun se on kaatunut HIFK:n, Botnian, WP:n ja Narukerän.
Puhdas saldo oikeuttaa Bandyliigassa jaettuun kärkitilaan yhdessä Porvoon Akilleksen kanssa.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen, kun Suomen cupin alkulohkossa Veiterä oli vahvempi maalein 6-2.

OLS – Veiterä on Kaleva Liven lähetys

Kaleva näyttää sunnuntaina 5. joulukuuta tilaajilleen jääpallon Bandyliigan ottelun OLS–Veiterä selostettuna monikameralähetyksenä. Suora lähetys Raksilasta käynnistyy kello 12.45 ja itse ottelu alkaa kello 13.
Pääset katsomaan ottelua myös euron tutustumistilausta vastaan osoitteessa kaleva.fi/live. Ottelusta tulee myöhemmin tallenne.