OLS kaatoi Kampparit

OLS 6-4 voittoon Kamppareista

OLS onnistui lauantaina yllättämään sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Mikkelin Kampparit maalein 6-4. OLS:n voitot ovat viime kausina tulleet pääasiassa sarjassa puoliväliä huonompia porukoita vastaan. Nyt siis kaatui kuitenkin ilahduttavasti yksi viime kausien menestyjistä.
Juuri Kampparit näkyy sopivan vastustajana kärkiporukoista parhaiten OLS:lle. OLS voitti Kamppparit myös viime kauden lopun kotiottelussaan.

Jo Suomen cupissa lokakuun lopulla OLS piti Kamppareita pitkään pihdeissä, mutta silloin vielä Kamppareiden rutiini riitti lopussa voitto-osumaan. Nytkin Kampparit tuli 4-4 tasalukemiin viitisen minuuttia ennen loppua, mutta OLS ratkaisi voiton itselleen kahdella viime hetken maalilla.
Hyvän ottelun pelannut Niklas Valtanen yllätti ensin Kamppareiden maalivahdin kaukolaukauksella ja viime hetkillä Saku Hartikainen iski kulmasta loppuluvut.

Ansaittu voitto

Voitto oli myös ansaittu, sen verran hyvin OLS oli pelissä koko ajan mukana. Mustia hetkiä ei pelissä juurikaan ollut.
Tehokkaampana pelaajana esiintyi totutusti Eemi Dolk (2+2). Eemiä säesti hyvin keskikentällä Saku Hartikainen (1+1) ja kärjen Niklas Valtanen (2+0). Ensimmäisestä OLS:n maalista vastasi Antti Pesonen (1+1) rangaistuslyönnistä. Myös maalivahti Pertti Virtaselle kirjattiin tehomerkintänä yksi syöttöpiste.

Ottelu pelattiin tyhjille katsomoille

Harmillista oli, että OLS:n riemukasta kotivoittoa ei päässyt todistamaan yleisöä.
Monesti ovat kotijoukkueen kannattajat joutuneet poistumaan peleistä pettyneinä ja nyt olisi ollut tarjolla pitkästä aikaa ehjä kokonainen ottelu.

Ottelutallenteet ovat katsottavissa

OLS:n kauden kotiottelut ovat katsottavissa OLS Bandyn Solidsport kanavalla suoratoistona.
Tallenteet jäävät kanavalle ja niitä voi katsoa myös myöhemmin.
Lisäksi kanavalta löytyy vanhoja liigaotteluita.

Ota OLS Bandyn kanava seurantaa alta olevasta linkistä.
OLS Bandy – Solidsport.

Korona runtelee otteluohjelmaa

OLS:n kausi on alkanut kahdella pelatulla ottelulla, joissa on kohdattu Akilles ja Kampparit.
Myöhemmin pelattavaksi on siirretty vieraspelit Narukerää ja HIFK:ta vastaan sekä sunnuntailta peruttu Veiterä kotiottelu.

Kolme peliä ennen taukoa

OLS:lla on edessään vielä kolme ottelua ennen parin viikon taukoa.
WP ja Botnia kohdataan ensin vierasotteluissa ja sen jälkeen on ohjelmassa kotipeli Botniaa vastaan.
Tämänhetkiset Oulun alueen koronarajoitteet ovat voimassa vielä 18.12.
OLS-Botnia pelataan lauantaina 19.12. klo eli näillä rajoituksilla on mahdollista, että Botnia peliin voidaan ottaa myös yleisöä.