JPS ja Narukerä viikonloppuna Ouluun

OLS kohtaa JPS:n lauantaina ja Narukerän sunnuntaina

Bandyliiga jatkuu jälleen viikonloppuna, kun OLS saa vieraita Jyväskylästä ja Porista. Bandyliigan tasaisessa keskikastissa joukkueet ovat sijoilla 4 (Narukerä), 5 (JPS) ja 6 (OLS). Tulossa on ennakkoon mielenkiintoiset mittarit, joilla punnitaan OLS:n tämän hetken iskukyky.

OLS on aloittanut kauden hyvin ja kotivoitto Kamppareista ja vierastikki Jyväskylästä ovat olleet kauden kohokohtia.
Pienoinen pelin tason notkahdus koettiin viime sunnuntaina Botnian vieraana, kun Botnia otti helpon kotivoiton.

JPS:n kanssa on siis tälle kaudelle kohdattu jo kertaalleen, Sen sijaan viime kauden pronssijoukkue Narukerä on tällä kaudella vielä liigassa kohtaamatta. Joukkueet olivat vastakkain marraskuun alussa Suomen cupin pelissä Oulussa ja tuolloin Narukerä vei pelin maalein 6-2.

OLS – JPS la 18.12. klo 15

Peliä voit myös seurata alla olevan linkin kautta:
https://youtube.com/user/enjoybandy
Selostus Petteri Luomansuu ja Arto Loukkola.

OLS – Narukerä su 19.12. klo 13

Kaleva näyttää sunnuntain OLS-Narukerä ottelun tilaajilleen selostettuna monikameralähetyksenä.
Suora lähetys Raksilasta käynnistyy kello 12.45 ja itse ottelu alkaa kello 13.
Pääset katsomaan ottelua myös euron tutustumistilausta vastaan osoitteessa kaleva.fi/live. Ottelusta tulee myöhemmin tallenne.

Koronapassi vaaditaan sisäänpääsyyn

Viikonlopun kotiotteluissa kaikilta yli 16-vuotiailta katsojilta tarkistetaan portilla koronapassi voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti.

Runkosarja kääntyy jo toiselle kierrokselle

OLS on aloittanut sarjan varsin tiiviisti pelaten, kun viikonlopun JPS ja Narukerä pelien jälkeen se on pelannut jo 16 ottelun runkosarjan peleistä yli puolet. Yhdeksän ensimmäistä pelejä on pelattu kuukaudessa eli tahti on ollut varsin kova.

Joukkueita on kohdattu hieman eri tahtiin, kun JPS ja Akilles on kohdattu tuolloin jo kahteen otteeseen ja HIFK:ta vastaan ei ole pelattu ollenkaan. Sarja jatkuukin OLS:n osalta vuodenvaihteen jälkeen ottelulla HIFK:ta vastaan sunnuntaina 2.1. klo 13 Oulussa.

Perinteiset tapaninpäivän paikallispelit käydään tänäkin vuonna ilman OLS:n osallistumista, kun luonnollinen paikallispelivastustaja puuttuu.