Botnia – OLS sunnuntaina

Sunnuntaina vastassa Botnia

Huomattavasti lauantain WP ottelua tiukempi taistelu on luvassa, kun sunnuntaina vastaan luistelee Botnia.
Joukkueet ovat pelanneet erittäin tasaisia otteluita viime kausina.

Botnia kuuluu selkeästi, ainakin ennen kautta ennakoituihin, OLS:n päävastustajiin tämän kauden Bandyliigassa ja sunnuntaina pelataan tärkeistä pisteistä.

Botnia-OLS su 12.12. klo 13. Striimi ottelusta tästä linkistä.

Henri Mattilalle ensimmäiset liigaminuutit Varkaudessa

OLS:n nuorista pelaajista teki vasta 16-vuotias maalivahtilupaus Henri Mattila ensiesiintymisensä liigassa lauantain pelissä Varkaudessa.
Nuorimies selvisi viimeisen vartin aikana pestissään mainiosti.

Veiterä ja Akilles karkaamassa

Bandyliigassa sarjan kärjessä näyttäisivät Veiterä ja Akilles repivän eroa muihin joukkueisiin, kun liigassa on pelattu hieman eri määrä pelejä joukkuetta kohden (4-7).
Kaksikon takana tulevat kahden pisteen sisällä Kampparit, JPS, Narukerä ja OLS.
Stadin kaksikko Botnia ja HIFK majailevat sijoilla 7-8, mutta molempien peliotteet ovat olleet ehkä hieman pistesaalista parempia.
WP:n tilanne sarjan hännillä näyttää melkoisen haastavalta.

Uuden sarjajärjestelmän myötä kaksinkertaisen alkusarjan jälkeen sijoille 1-4 sijoittuneet pelaavat yksinkertaisen ylemmän jatkosarjan ja sijoille 5-9 sijoittuneet yksinkertaisen alemman jatkosarjan. Ylemmässä runkosarjan maalit ja pisteet jäävät voimaan, kun taas alempaan lähdetään siten, että joukkueet saavat sinne lähtöpisteet (5. 3p, 6. 2p, 7.1p) – runkosarjan kaikki pisteet ja maalit nollataan.

Ylemmän jatkosarjan 1-2 sijojen joukkueet menevät suoraan välieriin, sijoille 3-4 tulleet ja alemman jatkosarjan kaksi parasta pelaavat puolivälierät.