URHEILUKOULU 4 - 7-VUOTIAILLE


Urheilukoulussa on tarjolla 3 eri lajia, salibandy, jääpallo ja jalkapallo. Talven osalta toiminta painottuu salibandyn ja jääpallon osalle. Kesällä puolestaan pelataan jalkapalloa.

Urheilukouluja on kaksi ja molempiin mahtuu mukaan reilusti lapsia. Vanhemmille suositellaan osallistumaan toimintaan mukaan ja olemaan urheilukoulussa ohjaajien apuna silmäpareina. Näin toiminta pysyy laadukkaana.

Urheilukoulun hinta on 100€ / laji.

VARUSTEET


Pelaajille tulee olla seuraavat varusteet mukana eri lajeissa.

Salibandy: Sisäliikuntakengät, liikuntavaatteet, suojalasit (pakolliset), oma maila sekä juomapullo
Jääpallo: luistimet, kypärä, mielellään myös paksummat hanskat/kinttaat, polvi- ja kyynärsuojat (tai pehmusteet)
Jalkapallo: Nappulakengät (tai lenkkarit), oma pallo (koko 3), liikuntavaatteet ja juomapullo

Salibandy on urheilukoulussa jaettu neljään alueeseen, etelä, itä, keskusta ja pohjoinen. Harjoituksia järjestetään eri puolilla Oulua ja voitte ilmoittautua mukaan harjoituksiin teille lähimpään paikkaan. Harjoituspaikat ja ajat löytyvät MyClub -apin kautta tapahtumakalenterista sekä sivun alta.

Ilmoittautuminen tehdään urheilukouluun alla olevan linkin kautta ja tässä voitte valita, mitä lajeja haluatte harrastaa. Tervetuloa mukaan uuteen urheilukouluun!

Urheilukoulun ensimmäinen vuosi starttaa viikolla 40, 4.10.2021 eteenpäin. Urheilukouluun kaikki lapset on tervetulleita!

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN 4 - 5-vuotiaille
ILMOITTAUTUMINEN 6 - 7-vuotiaille

 

 

Salibandy aloittaa urheilukoulun. Aloitus on syyskuussa. Talven aikana mukaan tulee jääpallo ja kesällä painopiste on jalkapallossa. Kaikkia lajeja tarjotaan noin 4-5 kuukautta vuoden aikana. Aikataulut lajeittain löytyvät alta.

Viikot 40 - 50, salibandy & jääpallo (alkaa viikolla 44)
Viikot 2 - 12, salibandy & jääpallo
Viikot 14 - 26 ja 31 - 38, jalkapallo

Urheilukoulussa on taukoja viikot 51-1 (Joulu-uusi vuosi), 13 (lajivaihto), 27 - 30 (kesäloma) ja 39 (Kauden vaihto).

HARJOITUKSET


Voitte ilmoittautua mukaan myClub apin kautta harjoituksiin, jotka ovat lähinnä Teitä. Harjoitusajat ja -paikat ovat:

SALIBANDY (alkaa maanantaina 4.10. Ritaharjussa)

Maanantaisin Pohjois-Oulu 6 - 7-vuotiaat Ritaharjun koulu klo 18.30 - 19.30
Tiistaisin Etelä-Oulu 4 - 7-vuotiaat Hiukkavaaran monitoimitalo klo 18.00 - 19.00
(4 - 5-vuotiaat puolikas sali ja 6 - 7-vuotiaat puoilikas sali)
Keskiviikkoisin Pohjois-Oulu 4 - 5-vuotiaat Ritaharjun koulu klo 18.30 - 19.30
Torstaisin Keskuta-alue Kastellin monitoimitalon A-sali klo 16.30 - 17.30 (4 - 5-vuotiaat puolikas sali ja 6 - 7-vuotiaat puoilikas sali)
Perjantaisin Itä-Oulu 4 - 7-vuotiaat Värtön liikuntasali klo 16.00 - 17.00 (4 - 5-vuotiaat puolikas sali ja 6 - 7-vuotiaat puoilikas sali)

Urheilukoululaisille maksuun sisältyy mm. peliasu painatuksineen, lisenssi ja vakuutus, pelitapahtumat jalkapallon viikkopeleissä sekä aloitus ja päätösturnuas, salibandyn Leijonaliigatapahtumat, ohjatut harjoitukset, koulutukset ohjaajille/apuohjaajille.

Ilmoittautuminen tapahtuu urheilukouluun, jonka jälkeen pääsette valitsemaan haluamanne lajit, mihin osallistutte. Harjoituspaikat ilmoitetaan talvilajien osalta kesäkuussa ja kesälajien osalta vuoden alussa.

Laskun voitte valita lajin mukaan ja jos haluatte tulla mukaan myös muihin lajeihin, valitkaa laskuun valinnaiset maksut -kohdasta oikeat lajit.

APUOHJAAJAKSI MUKAAN TOIMINTAAN


Jotta toiminta pyörii hyvin, tulee vanhemmista saada riittävä määrä apuohjaajia kouluun. Apuohjaajien tehtävä on toimia vetäjän silmäpareina ja pitää huoli, että lapset tekevät annettuja harjoitteita. Näin saadaan toiminta laadukkaalle pohjalle heti alussa. apuohjaajalta ei vaadita muuta kuin sitoutumista olla mukana aina kun mahdollista. Kokemusta ohjaamisesta tai lajista ei tarvitse olla.

OLS järjestää ilmaisen ohjaajakoulutuksen kaikille halukkaille. Koulutus järjestetään 26.9. Kastellissa ja kestää kokonaisuudessa noin 3,5 tuntia. Koulutus sisältää teoriaosion ja käytännön osion. Kouluttajana toimii SSBL:n seurakehitysvastaava Olli junttila.

Mukaan koulutukseen pääset ilmoittautumaat tästä linkistä!

Apuohjaajille korvataan Urheilukoulumaksun lajiosuus takaisin.