URHEILUKOULU 4 - 7-VUOTIAILLE


Urheilukoulussa on tarjolla 3 eri lajia, salibandy, jääpallo ja jalkapallo. Talven osalta toiminta painottuu salibandyn ja jääpallon osalle. Kesällä puolestaan pelataan jalkapalloa.

Urheilukouluja on kaksi ja molempiin mahtuu mukaan reilusti lapsia. Vanhemmille suositellaan osallistumaan toimintaan mukaan ja olemaan urheilukoulussa ohjaajien apuna silmäpareina. Näin toiminta pysyy laadukkaana.

Urheilukoulun hinta on 100€ / laji.

VARUSTEET


Pelaajille tulee olla seuraavat varusteet mukana eri lajeissa.

Salibandy: Sisäliikuntakengät, liikuntavaatteet, suojalasit (pakolliset), oma maila sekä juomapullo
Jääpallo: luistimet, kypärä, mielellään myös paksummat hanskat/kinttaat, polvi- ja kyynärsuojat (tai pehmusteet)
Jalkapallo: Nappulakengät (tai lenkkarit), oma pallo (koko 3), liikuntavaatteet ja juomapullo

Salibandy on urheilukoulussa jaettu neljään alueeseen, etelä, itä, keskusta ja pohjoinen. Harjoituksia järjestetään eri puolilla Oulua ja voitte ilmoittautua mukaan harjoituksiin teille lähimpään paikkaan. Harjoituspaikat ja ajat löytyvät MyClub -apin kautta tapahtumakalenterista sekä sivun alta.

Ilmoittautuminen tehdään urheilukouluun alla olevan linkin kautta ja tässä voitte valita, mitä lajeja haluatte harrastaa. Tervetuloa mukaan uuteen urheilukouluun!

Urheilukoulun ensimmäinen vuosi starttaa viikolla 40, 4.10.2021 eteenpäin. Urheilukouluun kaikki lapset on tervetulleita!

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN 4 - 5-vuotiaille
ILMOITTAUTUMINEN 6 - 7-vuotiaille

 

 

Salibandy aloittaa urheilukoulun. Aloitus on syyskuussa. Talven aikana mukaan tulee jääpallo ja kesällä painopiste on jalkapallossa. Kaikkia lajeja tarjotaan noin 4-5 kuukautta vuoden aikana. Aikataulut lajeittain löytyvät alta.

Viikot 40 - 50, salibandy & jääpallo
Viikot 2 - 12, salibandy & jääpallo
Viikot 14 - 26 ja 31 - 38, jalkapallo

Urheilukoulussa on taukoja viikot 51-1 (Joulu-uusi vuosi), 13 (lajivaihto), 27 - 30 (kesäloma) ja 39 (Kauden vaihto).

Jotta toiminta pyörii hyvin, tulee vanhemmista saada riittävä määrä apuohjaajia kouluun. Apuohjaajien tehtävä on toimia vetäjän silmäpareina ja pitää huoli, että lapset tekevät annettuja harjoitteita. Näin saadaan toiminta laadukkaalle pohjalle heti alussa. apuohjaajalta ei vaadita muuta kuin sitoutumista olla mukana aina kun mahdollista. Kokemusta ohjaamisesta tai lajista ei tarvitse olla.

Urheilukoululaisille maksuun sisältyy mm. peliasu painatuksineen, lisenssi ja vakuutus, pelitapahtumat jalkapallon viikkopeleissä sekä aloitus ja päätösturnuas, salibandyn Leijonaliigatapahtumat, ohjatut harjoitukset, koulutukset ohjaajille/apuohjaajille.

Ilmoittautuminen tapahtuu urheilukouluun, jonka jälkeen pääsette valitsemaan haluamanne lajit, mihin osallistutte. Harjoituspaikat ilmoitetaan talvilajien osalta kesäkuussa ja kesälajien osalta vuoden alussa.

Laskun voitte valita lajin mukaan ja jos haluatte tulla mukaan myös muihin lajeihin, valitkaa laskuun valinnaiset maksut -kohdasta oikeat lajit.