Leijonajoukkueet


OLS harrastetoiminta jatkuu aina 11v. ikäluokkaan asti. Tämän jälkeen joukkueiden toimintamalli hieman muuttuu ja myös joukkueen nimi kaupunkiosajoukkueen nimestä muuttuu alueelliseksi. Leijonajoukkueiden perustoiminta jatkuu edelleen samalla kaavalla.

Joukkueet jatkavat edelleen samoilla alueilla missä ovat kaupunkisarjatoiminnan ajan toimineet. Näin saadaan pidettyä mukana lähiliikunta-ajatus myös kaupunginosajoukkuetoiminnan jälkeen.

Joukkueiden pelaajatilanteesta ja ilmoittautumisesta joukkueisiin saa lisätietoa suoraan joukkueiden sivuilta.


OLS harrastejoukkueen tarkoituksena on tarjota helppo ja mielekäs tapa aloittaa salibandyn pelaaminen Oulun Luistinseurassa. OLS harrastejoukkueiden toiminta on ympärivuotista ja se pyritään keskittämään mahdollisimman lähelle kotia.
 
Joukkueet harjoittevat keskimäärin 1 - 2 kertaa viikossa riippuen ikäluokasta. Nuorimmissa ikäluokissa (4-7v.) harjoituskertoja on yksi, vanhemmissa harjoituskertoja yleensä tulee yksi lisää.

Kaikki uudet joukkueet pyritään muodostamaan mukaan ilmoittauneista pelaajista kauden alkupuolella elo-syyskuun aikana. Uuden joukkueen perustaminen ja toiminnan käyntiin saaminen vaatii, että joukkueeseen ilmoittautuneiden pelaajien vanhemmista saadaan ohjaajia tarvittava määrä toimintaan mukaan. Pyrimme suhdelukuun 1 ohjaaja / 7 pelaajaa. Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen jatkossa ohjaajamäärän mukaan.
 
Korvauksena työstä joukkueen vastuuohjaajalle maksetaan vuosimaksun suuruinen kulukorvaus sekä seuran valmentaja-asu. Apuohjaajan osalta korvaus on puolet kausimaksusta.
 
JOS OLET KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN OHJAAJANA, OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ SALIBANDYN HARRASTEVASTAAVAAN!


Pohjoinen


Leopardit

Ritaharju sekä lähialueet
(Kuivasjärvi, Jylkynkangas, Linnanmaa)

Leopardit 10
Leopardit 13
Leopardit 14
Leopardit 15-16

Gepardit

Pateniemi sekä lähialueet
(Herukka, Rajakylä)

Gepardit 10


Itä


Tiikerit

Hintta sekä lähialueet
(Myllyoja, Hiukkavaara, Saarela)

Tiikerit 10
Tiikerit 11
Tiikerit 12
Tiikerit 13
Tiikerit 14
Tiikerit 15-16Keskusta


Ketut

Toppila sekä lähialueet
(Tuira, Puolivälinkangas, Keskusta)

Ketut 12 

 


Kojootit

Lintula sekä lähialueet
(Kaukovainio, Hiironen, Höyhtyä)

Kojootit 09

Etelä


Karhut

Metsokangas sekä lähialueet
(Oulunlahti, Kaakkuri)

Karhut 09
Karhut 10
Karhut 11
Karhut 12
Karhut 13
Karhut 14
Karhut 15-16


Sudet

Knuutilankangas sekä lähialueet
(Heikkilänkangas, Maikkula, Iinatti)

Sudet 09
Sudet 11
Sudet 15-16

Pelikerhot


Pelikerhojen tarkoituksena on tarjota uusille harrastajille helppo ja mukava tapa tulla toimintaan mukaan. Pelikerhot ovat ensisijaisesti tarkoitettu pelaajille, joilla ei vielä ole lajikokeumusta.

Kerhot on tarkoitettu 2009 - 2016-syntyneille pelaajille. Pelikerhot kokoontuu kerran viikossa l'hialueilla. Ryhmät löytyy oman alueen alta ja ryhmän takana on tunnus sininen (esim. Karhut 10 sininen).

Pelikerhoille ei ole omaa sarjatoimintaa. Pelikerhot pelaavat keskenään harjoituspelejä aina kerran kuukaudessa. Pelejä koordinoi harrastevastaava.

Pelikerhon maksuun sisältyy vakuutus, lisenssi ja pelipaita painatuksineen. Pelikerholle kaikki varusteet (pallot, liivit, maalivahdin varusteet, varustekassi) löytyvät toimistolta.

Ilmoittaudu mukaan kerhoon yllä olevasta linkistä. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.