LEIJONALIIGAN JOUKKUEET

SALIBANDYN IKÄLUOKAT KAUDELLE 2021 - 2022. 


Joukkueet on nimetty aina ikävuoden mukaan. (Tiikerit P12 = Tiikerit pojat 12-vuotta tai alle.)

OLS harrastetoiminta jatkuu aina 10v. ikäluokkaan asti. Tämän jälkeen joukkueiden toimintamalli hieman muuttuu ja myös joukkueen nimi säbämestarijoukkueen nimestä muuttuu alueelliseksi. Leijonajoukkueiden perustoiminta jatkuu edelleen samalla kaavalla. Joukkueet voivat osallistua myös SSBL:n aluesarjoihin.

Joukkueiden toiminta muuttuu enemmän keskitetyksi ja mukaan pääsee kysymällä joukkueesta, olisiko mahdollisesti vapaita paikkoja avoinna. Ilmoittautumisesta joukkueisiin saa lisätietoa suoraan joukkueiden ohjaajilta. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden nettisivuilta.


SÄBÄMESTARIT


Joukkueet on nimetty aina ikävuoden mukaan. (Tiikerit P10 = Tiikerit pojat 10-vuotta tai alle.)
 
OLS säbämestarijoukkueiden tarkoituksena on tarjota helppo ja mielekäs tapa salibandyn pelaamiseen Oulun Luistinseurassa. OLS säbämestarijoukkueiden toiminta on ympärivuotista ja se pyritään keskittämään mahdollisimman lähelle kotia.
 
Joukkueet harjoittevat 1-2 kertaa viikossa riippuen ikäluokasta. Nuorimmissa ikäluokissa (6-7v.) harjoituskertoja on yksi, vanhemmissa harjoituskertoja yleensä tulee yksi lisää.

Uusia ryhmiä pyrime laittamaan sitä mukaan käyntiin, kun samalle alueelle on riittävä määrä pelaajia ja hjaajia ilmoittautunut mukaan toimintaan. Ohjaajat etsitään ensisijaisesti vanhemmista ja kun olemme saaneet vähintään kaksi pohjaaja ryhmälle, voinmme laittaa toimintaa käyntiin. Ohjaajamäärässä pyrimme 1/7 -suhdelukuun, jossa 1 ohjaajalla olisi enintään 7 lasta ohjattavana. Jotta toiminta pysyy koko kauden hyvänä, on sopiva ohjaajamäärä 3-4. 
 
Korvauksena työstä joukkueen vastuuohjaajalle maksetaan vuosimaksun suuruinen kulukorvaus sekä seuran valmentaja-asu. Apuohjaajan osalta korvaus on puolet kausimaksusta.
 
JOS OLET KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN OHJAAJANA, OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ SALIBANDYN HARRASTEVASTAAVAAN!

Pohjoinen


Leopardit

Ritaharju sekä lähialueet
(Kuivasjärvi, Jylkynkangas, Linnanmaa)

Leopardit P9
Leopardit P8
Leopardit P7
Itä


Tiikerit

Hintta sekä lähialueet
(Myllyoja, Hiukkavaara, Saarela)

Tiikerit P10
Tiikerit P9
Tiikerit P8
Tiikerit P7


Keskusta


Ketut

Toppila sekä lähialueet
(Tuira, Puolivälinkangas, Keskusta)

Ketut P10


 

 

 

 

Etelä


Karhut

Metsokangas sekä lähialueet
(Oulunlahti, Kaakkuri)

Karhut P10
Karhut P9
Karhut P8
Karhut P7Sudet

Knuutilankangas sekä lähialueet
(Heikkilänkangas, Maikkula, Iinatti)

Sudet P7