URHEILUKOULU 4 - 7-VUOTIAILLE

Urheilukoulussa on tarjolla 3 eri lajia, jalkapallo, salibandy ja jääpallo. Talven osalta toiminta painottuu salibandyn ja jääpallon osalle. Kesällä puolestaan pelataan jalkapalloa.

Urheilukouluja on kaksi ja molempiin mahtuu mukaan reilusti lapsia. Jotta toiminta pyörii hyvin, tulee vanhemmista saada riittävä määrä apuohjaajia mukaan. Apuohjaajien tehtävä on toimia vetäjän silmäpareina ja pitää huoli, että lapset tekevät annettuja harjoitteita. Näin saadaan toiminta laadukkaalle pohjalle heti alussa. apuohjaajalta ei vaadita muuta kuin sitoutumista olla mukana aina kun mahdollista. Kokemusta ohjaamisesta tai lajista ei tarvitse olla.

AIKATAULU

Viikot 40 - 12, salibandy
Viikot 45 - 12, jääpallo
Viikot 15 - 38, jalkapallo

Kauden aikana on taukoja seuraavasti:
viikot 51 - 1 (Joulu-uusi vuosi), 13 - 14 (lajivaihto), 27 - 30 (kesäloma) ja 38 - 39 (Kauden vaihto).

KATSO TARKEMMIN URHEILOKOULUN OMILTA SIVUILTA

 

 

LEIJONALIIGAN JOUKKUEET 4 - 9-vuotiaille

OLS Leijonaliigajoukkueiden tarkoituksena on tarjota helppo ja mielekäs tapa salibandyn pelaamiseen ympärivuotisesti Oulun Luistinseurassa. OLS Leijonaliigajoukkueiden toiminta on ympärivuotista ja se pyritään keskittämään mahdollisimman lähelle kotia.
 
Uusia ryhmiä pyrimme laittamaan sitä mukaan käyntiin, kun samalle alueelle on riittävä määrä pelaajia ja ohjaajia ilmoittautunut mukaan toimintaan. Ohjaajat etsitään ensisijaisesti vanhemmista ja kun olemme saaneet vähintään kaksi ohjaaja ryhmälle, voimme laittaa toimintaa käyntiin. Ohjaajamäärässä pyrimme 1/7 -suhdelukuun, jossa yhdellä ohjaajalla olisi enintään 7 lasta ohjattavana. Jotta toiminta pysyy koko kauden hyvänä, on sopiva ohjaajamäärä 3-4. 
 
Korvauksena työstä joukkueen vastuuohjaajalle maksetaan vuosimaksun suuruinen kulukorvaus sekä seuran valmentaja-asu. Apuohjaajan osalta korvaus on puolet kausimaksusta.
 
JOS OLET KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN OHJAAJANA, OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ SALIBANDYN HARRASTEVASTAAVAAN!

Pohjoinen


Leopardit

Ritaharju sekä lähialueet
(Kuivasjärvi, Jylkynkangas, Linnanmaa)

Leopardit P9
Leopardit P8
Leopardit P7
Itä


Tiikerit

Hintta sekä lähialueet
(Myllyoja, Hiukkavaara, Saarela)

Tiikerit P10
Tiikerit P9
Tiikerit P8Keskusta


Ketut

Toppila sekä lähialueet
(Tuira, Puolivälinkangas, Keskusta)

Ketut P10


 

 

Etelä


Karhut / Sudet

Metsokangas sekä lähialueet
(Oulunlahti, Kaakkuri)

Karhut P10
Karhut P9
Karhut P8
Sudet P7


ALUEELLISET JOUKKUEET 10-vuotiaille ja vanhemmille

OLS harrastetoiminta jatkuu aina 10v. ikäluokkaan asti. Tämän jälkeen joukkueiden toimintamalli hieman muuttuu. Leijonajoukkueiden perustoiminta jatkuu edelleen samalla kaavalla. Joukkueet voivat osallistua myös SSBL:n aluesarjoihin.

Joukkueiden toiminta muuttuu enemmän keskitetyksi ja mukaan pääsee kysymällä joukkueesta, olisiko mahdollisesti vapaita paikkoja avoinna. Ilmoittautumisesta joukkueisiin saa lisätietoa suoraan joukkueiden ohjaajilta. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden nettisivuilta.


2004-2006-syntyneet
Leijonat P18

2010-syntyneet
Gepardit P12
Tiikerit P12
Karhut P12

2011-syntyneet
Karhut P11
Sudet P11

Tyttöjoukkueet
Tytöt (2009 - 2013)

VALMENTAJAKSI ols:IIN

Haluatko mukaan laadukkaaseen ja perinteikkääseen seuraan valmentajaksi? OLS etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan seurassa valmentajina.

OLS valmentajille tarjotaan mahdollisuus kouluttautua, kehittyvä työympäristö, hyvät olosuhteet, tuki seuran toimesta sekä mahdollisuuden kehittyä uralla.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa sekä osana valmennustiimiä. Lisäksi sinulta vaaditaan sitoutumista seuran valmennukselliseen linjaan. Liikunta-alan koulutus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi.


Liitä hakemukseen:

  • Valmentajan nimi ja yhteystiedot
  • Valmentajatausta: Valmentajakoulutus ja -kokemus
  • Tavoitteesi valmentajana
  • Valmennustehtävät ja ikäluokat, joista olet kiinnostunut
  • Vastuuvalmentaja vai apuvalmentaja
  • Kilpa vai harrastejoukkue


Mikäli olet kiinnostunut toimimisesta OLS:issa, laita meille viestiä.

Lajivastaava: Jani Lipsanen jani.lipsanen@ols.fi
Junioripäällikkö Jani Lämsä jani.lamsa@ols.fi