LEIJONALIIGAN JOUKKUEET

SALIBANDYN IKÄLUOKAT KAUDELLE 2021 - 2022. 


Joukkueet on nimetty aina ikävuoden mukaan. (Tiikerit P12 = Tiikerit pojat 12-vuotta tai alle.)

OLS harrastetoiminta jatkuu aina 10v. ikäluokkaan asti. Tämän jälkeen joukkueiden toimintamalli hieman muuttuu ja myös joukkueen nimi säbämestarijoukkueen nimestä muuttuu alueelliseksi. Leijonajoukkueiden perustoiminta jatkuu edelleen samalla kaavalla. Joukkueet voivat osallistua myös SSBL:n aluesarjoihin.

Joukkueiden toiminta muuttuu enemmän keskitetyksi ja mukaan pääsee kysymällä joukkueesta, olisiko mahdollisesti vapaita paikkoja avoinna. Ilmoittautumisesta joukkueisiin saa lisätietoa suoraan joukkueiden ohjaajilta. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden nettisivuilta.


2004-2006-syntyneet
Leijonat P18

2010-syntyneet
Gepardit P12
Tiikerit P12
Karhut P12

2011-syntyneet
Karhut P11
Sudet P11

Tyttöjoukkueet
Tytöt (2009 - 2013)


Joukkueet on nimetty aina ikävuoden mukaan. (Tiikerit P10 = Tiikerit pojat 10-vuotta tai alle.)
 
OLS Leijonaliigajoukkueiden tarkoituksena on tarjota helppo ja mielekäs tapa salibandyn pelaamiseen Oulun Luistinseurassa. OLS Leijonaliigajoukkueiden toiminta on ympärivuotista ja se pyritään keskittämään mahdollisimman lähelle kotia.
 
Joukkueet harjoittevat 1-2 kertaa viikossa riippuen ikäluokasta. Nuorimmissa ikäluokissa (4-7v.) harjoituskertoja on yksi, vanhemmissa harjoituskertoja yleensä tulee yksi lisää.

Uusia ryhmiä pyrime laittamaan sitä mukaan käyntiin, kun samalle alueelle on riittävä määrä pelaajia ja hjaajia ilmoittautunut mukaan toimintaan. Ohjaajat etsitään ensisijaisesti vanhemmista ja kun olemme saaneet vähintään kaksi pohjaaja ryhmälle, voinmme laittaa toimintaa käyntiin. Ohjaajamäärässä pyrimme 1/7 -suhdelukuun, jossa 1 ohjaajalla olisi enintään 7 lasta ohjattavana. Jotta toiminta pysyy koko kauden hyvänä, on sopiva ohjaajamäärä 3-4. 
 
Korvauksena työstä joukkueen vastuuohjaajalle maksetaan vuosimaksun suuruinen kulukorvaus sekä seuran valmentaja-asu. Apuohjaajan osalta korvaus on puolet kausimaksusta.
 
JOS OLET KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN OHJAAJANA, OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ SALIBANDYN HARRASTEVASTAAVAAN!

Pohjoinen


Leopardit

Ritaharju sekä lähialueet
(Kuivasjärvi, Jylkynkangas, Linnanmaa)

Leopardit P9
Leopardit P8
Leopardit P7
Itä


Tiikerit

Hintta sekä lähialueet
(Myllyoja, Hiukkavaara, Saarela)

Tiikerit P10
Tiikerit P9
Tiikerit P8Keskusta


Ketut

Toppila sekä lähialueet
(Tuira, Puolivälinkangas, Keskusta)

Ketut P10


 

 

Etelä


Karhut / Sudet

Metsokangas sekä lähialueet
(Oulunlahti, Kaakkuri)

Karhut P10
Karhut P9
Karhut P8
Sudet P7


 

 

URHEILUKOULU

 

Urheilukoulussa on tarjolla 3 eri lajia, salibandy, jääpallo ja jalkapallo. Talven osalta toiminta painottuu salibandyn ja jääpallon osalle. Kesällä puolestaan pelataan jalkapalloa.

Urheilukouluja on kaksi ja molempiin mahtuu mukaan reilusti lapsia. Vanhemmille suositellaan osallistumaan toimintaan mukaan ja olemaan urheilukoulussa ohjaajien apuna silmäpareina. Näin toiminta pysyy laadukkaana.

Urheilukoulun hinta on 100€ / laji.

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN 4 - 5-vuotiaille
ILMOITTAUTUMINEN 6 - 7-vuotiaille

 

Salibandy aloittaa urheilukoulun. Aloitus on syyskuussa. Talven aikana mukaan tulee jääpallo ja kesällä painopiste on jalkapallossa. Kaikkia lajeja tarjotaan noin 4-5 kuukautta vuoden aikana. Aikataulut lajeittain löytyvät alta.

Viikot 40 - 50, salibandy & jääpallo
Viikot 2 - 12, salibandy & jääpallo
Viikot 14 - 26 ja 31 - 38, jalkapallo

Urheilukoulussa on taukoja viikot 51-1 (Joulu-uusi vuosi), 13 (lajivaihto), 27 - 30 (kesäloma) ja 39 (Kauden vaihto).

Jotta toiminta pyörii hyvin, tulee vanhemmista saada riittävä määrä apuohjaajia kouluun. Apuohjaajien tehtävä on toimia vetäjän silmäpareina ja pitää huoli, että lapset tekevät annettuja harjoitteita. Näin saadaan toiminta laadukkaalle pohjalle heti alussa. apuohjaajalta ei vaadita muuta kuin sitoutumista olla mukana aina kun mahdollista. Kokemusta ohjaamisesta tai lajista ei tarvitse olla.

Urheilukoululaisille maksuun sisältyy mm. peliasu painatuksineen, lisenssi ja vakuutus, pelitapahtumat jalkapallon viikkopeleissä sekä aloitus ja päätösturnuas, salibandyn Leijonaliigatapahtumat, ohjatut harjoitukset, koulutukset ohjaajille/apuohjaajille.

Ilmoittautuminen tapahtuu urheilukouluun, jonka jälkeen pääsette valitsemaan haluamanne lajit, mihin osallistutte. Harjoituspaikat ilmoitetaan talvilajien osalta kesäkuussa ja kesälajien osalta vuoden alussa.

Laskun voitte valita lajin mukaan ja jos haluatte tulla mukaan myös muihin lajeihin, valitkaa laskuun valinnaiset maksut -kohdasta oikeat lajit.

VALMENTAJAKSI ols:IIN


Haluatko mukaan laadukkaaseen ja perinteikkääseen seuraan valmentajaksi? OLS etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan seurassa valmentajina.

OLS valmentajille tarjotaan mahdollisuus kouluttautua, kehittyvä työympäristö, hyvät olosuhteet, tuki seuran toimesta sekä mahdollisuuden kehittyä uralla.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa sekä osana valmennustiimiä. Lisäksi sinulta vaaditaan sitoutumista seuran valmennukselliseen linjaan. Liikunta-alan koulutus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi.


Liitä hakemukseen:

  • Valmentajan nimi ja yhteystiedot
  • Valmentajatausta: Valmentajakoulutus ja -kokemus
  • Tavoitteesi valmentajana
  • Valmennustehtävät ja ikäluokat, joista olet kiinnostunut
  • Vastuuvalmentaja vai apuvalmentaja
  • Kilpa vai haaste/harrastejoukkue


Mikäli olet kiinnostunut toimimisesta OLS:issa, laita meille viestiä.

Valmennuspäällikkö Jani Lipsanen jani.lipsanen@ols.fi
Junioripäällikkö Jani Lämsä jani.lamsa@ols.fi
Harrastevastaava Juice Mustonen juice.mustonen@ols.fi